Jankovićeva Ursula rodila deklico

Starejši sin Zorana Jankovića Damijan, ki se je zaljubil v skoraj 20 let mlajše dekle Ursulo Gawish, je postal očka. Ursula je s carskim rezom rodila deklico, Damijanu pa je veseli dan pokvarila kriminalistična preiskava.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Turist se vrača - zabava - 13

Damijan Janković in Ursula Gawish (Foto: Miro Majcen)

Damijan Janković in njegova zaročenka Ursula Gawish sta postala ponosna starša male deklice. Damjan se sicer ni mogel dolgo veseliti, in sicer zaradi kriminalistične preiskave. Po naših neuradnih informacijah naj bi kriminalisti Damijanu sicer dovolili, da je dočakal rojstvo svoje hčerke, potem pa so ga odpeljali.

Po telefonu smo uspeli priklicati Damijanovo svakinjo Vesno Janković, ki nam je potrdila, da se je družinica povečala za enega člana.

"Res je. Ursula je rodila zdravo deklico," je za 24ur.com povedala Vesna, ki nam imena deklice ni želela razkriti, saj po njenih besedah ta vloga pripada novopečenima staršema.

Zaljubljenca, med katerima je 20 let razlike, veljata za izredno srečen par in kot kaže, je tudi Damijan, ki je znan po tem, da ima rad precej mlajša dekleta, končno našel pravo dekle. Svojo izbranko z egipčanskimi koreninami je javnosti predstavil lani oktobra. Pred Ursulo je bil namreč že trikrat zaročen, in sicer je bila njegova prva zaročenka soseda iz otroštva Katja Butina, potem je svojo ljubezen izpovedal Meti Logar, zaročni prstan pa je nataknil tudi manekenki Maxime Pikulo, vnukinji nekdanjega jugoslovanskega ministra Aleksandra Rankovića.

Damijan Jankovič

Damijan in Ursula sta postala ponosna starša deklice. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 209
imenik 11.10.2012 10:52:23
Nova hilda tovšak
Več komentarjev