Oglasno sporočilo

Kateri je najboljši profesionalni serum za rast trepalnic?

Serumi za rast trepalnic so v teh dneh najnovejši lepotni trend. Različna kozmetična podjetja ponujajo izdelke, ki obljubljajo daljše, polnejše in temnejše trepalnice brez uporabe maskare ali umetnih trepalnic.

Ampak ob vsej tej izbiri, je težko vedeti, kateri serum za rast trepalnic zares deluje in je poleg tega tudi varen za uporabo ter popolnoma naraven.

K sreči so strokovnjaki in farmacevti resno pristopili k analizi sestavin ter sami testirali delovanje in učinek, ki ga ima serum na rast trepalnic. Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije zato priporoča izredno učinkovit serum za rast trepalnic LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME:

"Nad serumom za rast trepalnic LUX - FACTOR sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit. Kot strokovnjakinja, magistra farmacije, absolutno priporočam uporabo klinično testiranega seruma za rast trepalnic LUX - FACTOR!"

Zakaj je priporočljivo uporabljati serum za rast trepalnic LUX-FACTOR?

Če niste zadovoljni s svojimi trepalnicami, niste edini. Večina žensk ni gensko obdarjena z gostimi, močnimi in dolgimi trepalnicami. Zaradi škodljivih vplivov okolja, vsakodnevnega nanašanja in odstranjevanja ličil trepalnice izgubljajo na svoji voluminoznosti, se bolj lomijo in bolj izpadajo.

Dobra novica je, da lahko s pomočjo seruma za rast trepalnic LUX-FACTOR vaše trepalnice okrepite vse od koreninskega mešička, zmanjšate izpadanje trepalnic ter pospešite njihovo rast. Vse to brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov (tudi če nosite leče).

Poleg tega lahko serum za rast trepalnic LUX-FACTOR uporabljate tudi na obrveh.


Kako hitro lahko opazite delovanje seruma in kakšne rezultate lahko pričakujete?

Test na 4000 uporabnicah, ki so 28 dni, vsak dan - zjutraj in zvečer - nanašale serum za rast trepalnic LUX-FACTOR, je pokazal:

• Volumen oz. gostota trepalnic se ob redni uporabi lahko poveča do 85% v samo 2-4 tednih.
• Dolžina trepalnic se lahko podaljša tudi do 25%.
• Trepalnice potemnijo vsaj za dva odtenka.
• Po 28- dnevni terapiji z uporabo LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME seruma, uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega produkta za rast trepalnic!

Rezultati pred in 28 dni po terapiji z Lux - Factor wild eyelesh volume serumom:

Kako uporabljati serum LUX - FACTOR za optimalen učinek?
Serum za rast trepalnic LUX - FACTOR je zelo enostaven za uporabo. Celoten postopek nanosa vam ne vzame več kot 1 minuto. Najbolje je, da serum uporabite 2 x dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. Lahko ga uporabljate tudi sočasno z ostalimi ličili.

Zaradi izrednih rezultatov, na serum LUX-FACTOR prisegajo znane Slovenke

Jasna Kuljaj (TV voditeljica)
"Že po enem tednu terapije z LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME serumom, so moje trepalnice postale polnejše in na dotik bolj močne. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno."

Iris Mulej (manekenka)
"Tako dolgih in gostih trepalnice nisem mogla doseči z nobenim drugim produktom, pa sem jih preizkusila že veliko! Hkrati trepalnice z LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME terapijo naravno potemnijo, zaradi česar mi ni potrebno vsakokrat, ko grem ven, nanašati maskare."

Lux factor - 2

Manekenka Iris Mulej

Oriana Girotto (igralka in voditeljica)
"Narava mi je podarila dolge in dosti goste trepalnice zato, roko na srce, se mi uporaba seruma ni zdela potrebna, saj sem menila, da po tretmaju ne bi bilo videti velike razlike...a že po 3 tednih rednega nanosa, so moje oči krasile vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice pripravljene bolje sprejeti ličilo za trepalnice...večkrat me zdaj ljudje sprašujejo ali nosim umetne."

Lux factor - 4

Igralka in voditeljica Oriana Girotto

Preberite več o serumu LUX-FACTOR
Prav zdaj dobite serum za rast trepalnic LUX-FACTOR po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na www.lux-factor.com.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: