Kje je Tanja Žagar 'staknila' tako modrico?

Vedno nasmejana in simpatična Tanja Žagar, ki bo kmalu predstavila videospot za svoj prihajajoči singel Zame zakantaj, je imela pred dnevi manjšo nezgodo. Pevka je z nami delila tudi fotografijo, ki razkriva njeno modrico.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Tanja Žagar z modrico

Tanja Žagar pokazala modrico, ki je nastala zaradi padca. (Foto: osebni arhiv)

Tanja Žagar je bila nedavno gostja sobotne oddaje Vid in Pero šov, v kateri je med brcanjem žoge v zrak grdo padla na zadnjico. Pevka je z nasmehom na obrazu nadaljevala predstavo, kot da ni bilo nič, a njen padec ji je pustil posledice.

''Še danes se smejim, ko pomislim na svojo padalno predstavo (smeh). Pravzaprav sploh ne vem, kako sem lahko potem brcala naprej, glede na to, da sem se v tistem trenutku tako krohotala, da me je bolel trebuh. Ne znam povedati, kako mi je bilo vse skupaj smešno, saj me je v trenutku zmanjkalo, a še preden smo vsi skupaj sploh dojeli, kaj je bilo, sem že bila nazaj na nogah, ker sem imela ob sebi dva prava kavalirja, ki sta me hitro dvignila. Potem se še kar nisem mogla nehati smejati, a sem se nato nekako le zadržala, se skoncentrirala in v visokih petah mi je nekajkrat uspelo odbiti žogo. Sicer pa, saj to je šov, v katerem se lahko zgodi kar koli in se je!'' nam je dogodek iz prve roke opisala Tanja, ki nam je zaupala, da je ni odnesla povsem brez posledic.
 
''Priletela sem na zadnjico, kar pomeni, da pristanek sploh ne bi bil boleč, če ne bi imela zadaj na desni strani hlač pritrjeno škatlico za mikrofon. Tako pa sem padla prav na to škatlico, ki je poskrbela za to, da bom imela zdaj na koži še nekaj časa dokaz, da je bil padec malce bolj trd (smeh). Sem torej prva, ki je dobila VIP modrico (smeh). Ta pa nič ne boli, saj se mi zaradi nje ves čas smeji.''

VIP šov - 9. oddaja - 36

Pevka je bila gostja oddaje Vid in Pero šov, v kateri je po padcu pristala na zadnjici. (Foto: Miro Majcen)

V soboto. 25. 5. 2013, ne zamudite nove oddaje Vid in Pero šov, kjer bo gost Branko Đurić-Đuro.

Presenetilo nas je, da se je Tanja po padcu tako hitro postavila nazaj na noge, zato nas je zanimalo, ali se vedno tako pozitivno odzove na nerodne situacije.

''Svojim nerodnim situacijam se vedno nasmejim! In moram priznati, da je bilo poletje 2012 zame še prav posebej kaskadersko, saj sem se na nastopih neprestano spotikala, padala, se zaletavala (smeh). Temu so se na odru skupaj z mano vedno glasno smejali člani moje skupine Avantura, da vam o smehu žurerjev pod odrom sploh ne govorim. Enkrat sem se zapletla v kable, drugič sem se spotaknila ob monitor, tretjič sem v žurerskem navdušenem žaganju kar sama sebi stopila na nogo (smeh). In najbolj smešno je bilo takrat, ko sem v Majšperku skoraj poletela bobnarju v naročje! Tako, da sem bila tudi prejšnje leto polna poletnih modric. (smeh)''

Tanja Žagar - 10

Tanja je zelo uživala v Vidovi in Perovi družbi. (Foto: Arhiv Studio Gong)

Tanja se bo oddaje Vid in Pero šov zagotovo še dolgo spominjala. In kaj ji je bilo najbolj všeč?

''Všeč mi je že energija, ki jo VIP šov prinaša med gledalce, saj je to zgodba o veselju, dobri volji in optimizmu. In preživeti sobotni večer v takšnem vzdušju je res čudovito! Zelo bi pohvalila tudi VIP band, ki se jim še enkrat zahvaljujem za odlično spremljavo moje pesmi 'Kako je vroče'. Upam, da bo igranje in prepevanje v živo ostal obvezni del te oddaje! Všeč mi je, da voditelja o gostih veliko vesta, da se o njih pozanimata, pripravita tudi kakšno nalogo ali presenečenje. In ne morem mimo publike v studiu, ki seveda poskrbi za še lepše in bolj sproščeno, pa tudi vroče vzdušje.''
 
Kljub padcu ji je sodelovanje v oddaji pustilo močan pečat, saj kot pravi sama, bi še kdaj z veseljem sodelovala z zabavnima voditeljema.

''Z Vidom in Perom sem izjemno uživala, saj sta sproščena, spontana, zabavna in svoje delo opravljata zelo profesionalno! Takšne ljudi spoštujem in vesela bom, če bomo še kdaj sodelovali. Želela pa bi pohvaliti tudi vse ostale ustvarjalce oddaje VIP šov, saj se izjemno potrudijo, da je oddaja res nekaj posebnega. In takšnih oddaj na naših televizijskih postajah vsekakor manjka. Lepo je bilo žagat z vami!'' je za konec še dodala simpatična in priljubljena pevka.

Več vsebin o oddaji Vid in Pero šov pa najdete tukaj.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
 
Renata Gorenc 27.05.2013 13:54:57
Tanja je super punca in dobra pevka...
 
163540 26.05.2013 15:05:53
Kje neki je dobila modrico,tako luštno ritko vsak " pošten " poba rad uščipne.
 
G8J 24.05.2013 22:16:59
a rabi prevoz do urgence in nazaj?
ji računam cenejšo tarifo, če mi odda prednaročilo, kje na naj jo poberem in kdaj
 
texranger 24.05.2013 19:13:58
Joj, upam da bo vse v redu z njo.
 
x22 24.05.2013 08:00:42
Kolk je plačala za ta članek?
slovenci ven-šiptarji v slo 23.05.2013 19:47:26
že zadn cajt da jo kdo osemeni;)
slovenci ven-šiptarji v slo 23.05.2013 20:18:54
kr žari iz nje po ...
slovenci ven-šiptarji v slo 23.05.2013 20:51:00
zaplodi ---sem se nerodno izrazil se opravičujem
slovenci ven-šiptarji v slo 23.05.2013 22:20:52
še bolje --->oplodi ;)
Ata_Smrk 23.05.2013 22:40:03
Dezurni parilec...?
Ne moreš, da verjameš 23.05.2013 17:01:29
mala je ja ... ko sem se z njo pogovarjal na enem nastopu na ptuju, mi niti do glave ni segnila. prav smešno je videti tako pevko .. ampak joške ma pa hude ..
 
gvarana 23.05.2013 16:47:00
Lohk jo še jz 3 x okol kepe da bo mela na ksihtu
rambek 23.05.2013 16:17:00
super je tanja vedno je ista od kar jo gledam . praktično gostje naredijo zanimivo oddajo
 
John_Gotti 23.05.2013 16:02:10
ja eden jo je med sexom z roko prižigal! Blagor njemu!
Več komentarjev