Alenka Košir ne skriva več svojega Marka

Alenka Košir je svojo srečo pripravljena deliti z vesoljnim svetom – tako je vsaj videti na fotografiji, na kateri z izbrancem Markom Jovovićem zadovoljno plujeta med valovi. Srečno zaljubljen je tudi njen nekdanji mož, ki se je s svojo novo partnerico pred objektiv postavil že pred časom.

Lepa Alenka Košir ne skriva več svoje ljubezni s partnerjem Markom Jovovićem. Dovolila je, da si ogledamo njeno barko ljubezni, ko je objavila fotografijo, s katere je razvidno, kako zaljubljenca uživata na morski gladini. Ozadje namreč razkriva, da je parček na trajektu, modro morje v Markovih očalih pa, da se približujeta zelenim otočkom. Fotografija, ki jo je očitno spomnila na čudovito poletje, pa je hkrati tudi čestitka njenemu Marku za rojstni dan, saj je zraven zapisala skromen komentar "HB" in dodala srček.

Potem ko je Koširjeva že septembra na Instagramu objavila videoposnetek, na katerem sta s partnerjem prepevala v avtomobilu, in ga je nato hitro izbrisala, saj svoje zveze ni hotela javno izpostavljati, se je zdaj očitno opogumila in dala vsemu svetu vedeti, da je že poleti uživala na oddihu v varnem objemu svojega dragega.

43-letna Alenka Košir, nekdanja partnerica smučarja Jureta Koširja, je po 40. letu srečo našla z nekdanjim nogometašem Markom Jovovićem, a je svojo ljubezen dolgo skrivala pred očmi javnosti.

Letos se je prav tako opogumil Jure Košir, ko je pred objektiv stopil s svojo partnerico Simono Škrobar, s katero uživata življenje.

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Alenka in Jure skupaj z novima partnerjema vzgajata tudi svoje tri otroke, Alino, Aniko in Jalna.

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 41
 
flakaflaka 21.11.2017 10:03:40
No sedaj sm pa pomirjen!
Več komentarjev