Maja Ferme s svojimi kreacijami navdušila tudi Anno Netrebko

Priznana slovenska modna oblikovalka Maja Ferme s svojimi zamislimi nikogar ne pusti hladnega. Potem ko smo jo že dodobra spoznali pri nas, si sloves pridno gradi tudi čez mejo ...

Escada kolekcija za pomlad/poletje 2013 - 63

Maja meni, da je bolje imeti eno kakovostno torbico kot tri slabe. (Foto: Miro Majcen)

Poleg nakita s 100 milijonov let starim slovenskim draguljem, ki ga je Maja Ferme oblikovala tudi za filmsko igralko Monico Bellucci, njeni unikatni pasovi in zdaj še čisto nova kolekcija torbic navdušujejo mnogo Slovenk in tujih dam. Ena največjih ruskih opernih div Anna Netrebko se je na zadnjem obisku v Sloveniji navdušila nad unikatnimi usnjenimi torbicami Maje Ferme.

Majo smo zato povprašali o tem.

Slišali smo, da vaš nakit in torbice nosijo tudi svetovne zvezde?

Res je, poleg kar nekaj uspešnih slovenskih poslovnih žensk nosi naš nakit tudi italijanska filmska igralka Monica Bellucci, našo najnovejšo torbico pa tudi ruska operna diva Anna Netrebko, ki jo zna zelo lepo nositi.

Za kakšno priložnost so namenjene vaše torbice?

Torbice iz zadnje kolekcije so namenjene za različne priložnosti, ki jih je v veselem decembru na pretek, tako za prednovoletne poslovne zabave in druženja kot za ples ali obisk gledališča, opere ali kakšne druge predstave, obenem pa so lahko čudovito novoletno darilo.

Maja Ferme, Monica Bellucci

Maja je igralki Monici Bellucci izročila nakit s 100 milijonov let starim slovenskim draguljem. (Foto: osebni arhiv)

Odkod ideja za tako zanimive torbice?

K svečanim oblačilom sodijo tudi majhne elegantne torbice, ročno izdelane iz usnja v kombinaciji s pleksi steklom, ki jih ta kljub kompaktnosti naredi bolj zračne, kot bi lebdele v zraku. V nekatere je ujeta tudi najfinejša francoska čipka, v kateri se odražata ženska senzibilnost in večna eleganca. So praktične in modne hkrati z elementom presenečenja.

Ali smo Slovenke z modnimi dodatki v koraku s časom?

Vedno je tako, da so ženske, ki so dovolj osveščene, da izberejo raje en kakovosten kos kot tri slabe, saj se zavedajo, da so tako izbrale poseben, a obenem večen kos, ki ga bodo lahko vedno znova uporabljale v različnih kombinacijah z oblačili, ki jih bodo tako "privzdignila", obenem pa bodo s tem izrazile tudi svoj odnos do estetike in vsega lepega.

Anna Netrebko

Ena največjih ruskih opernih div Anna Netrebko se je na zadnjem obisku v Sloveniji navdušila nad Majinimi unikatnimi usnjenimi torbicami. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev