Maša Medik postala mamica!

"Ko se ti zgodi najlepše ... dobrodošla Lanai!" S temi besedami je prihod svoje prvorojenke na Facebooku oznanila pevka in nekdanja članica skupine Turbo Angels Maša Medik.

Maša Medik

Še 1. julija je bila Maša na morju. (Foto: Facebook)

Malčica je na svet privekala 5. julija ob 23.27. Dolga je 52 centimetrov, tehta pa 3040 gramov.

Lepotička se je prihoda deklice že zelo veselila, v zvezi s tem pa je prebrala tudi ogromno knjig in obiskala obilo spletnih strani.

Da bo postala mamica, je Maša konec februarja razkrila na Facebooku.

Takrat je zapisala: ''Dragi prijatelji! Ker ste vi tisti, s katerimi delim dnevne korake, takšne in drugačne bedarije ter osebne misli, ker ste vi tisti, ki me spremljate iz dneva v dan, eni že več let, je prav, da med prvimi in iz prve roke izveste meni najlepšo novico na svetu.
V lanskem decembru so me v enem izmed intervjujev vprašali, po čem si bom zapomnila leto 2012. Med drugim sem odgovorila, da po novici, ki me je zelo razveselila in osrečila. Že kar nekaj časa govorim tudi, da verjamem v čudeže!:)
Razlog je čudež, ki diha in se razvija pod mojim srcem. Sem najbolj srečna na svetu, ker bom julija postala mamica ... baje da deklici!;)
Nikoli ne nehajte verjeti v tisto, kar si želite, tudi če vam strokovnjaki rečejo, da ni možno ... izjeme vedno obstajajo, tokrat sem bila jaz, naslednjič si lahko ti. Pa zahvala tistim, ki ste vedeli in na mojo željo več mesecev držali novico zase. Rada vas imam.''

Družinici želimo veliko lepih skupnih trenutkov!

Maša Medik

Maša je na zelo izviren način sporočila nekaj podatkov o malčici. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 65
Eminia 11.07.2013 10:12:18
Maša, čestitkeeeee
Več komentarjev