Matic po naraščaj v Srbijo

Pevec skupine Bohem Matic Jere in njegovo dekle sta poskrbela za naraščaj. Ker ga v Sloveniji nista našla, sta šla v Srbijo, kjer sta za trimesečno Liu odštela manj, kot bi doma.

Matic Jere s svojima kužkama

Matic je malo Liu tako vzljubil.

Ko sta pred šestimi leti Matic Jere in njegovo dekle Maja v Vrsarju pred sosednjo prikolico opazila štiri male boston terierje, sta se v to pasmo takoj zaljubila. "Ker gre za zelo redko pasmo, sva imela srečo, da je bilo leglo ravno v Ljubljani, kjer sva potem kupila svojo prvo psičko Isso, s pravim rodovniškim imenom My Amarillis of Andy's Dream,” pravi karizmatični pevec skupine Bohem.

Matic Jere s svojima kužkama

Pasje poletje

"Že nekaj časa sva si želela še eno psičko, zato sva se odločila, da mali Issi priskrbiva pasjo družbo oziroma ji za peti rojstni dan kupiva 'sestrico'. Pri nas trenutno ni nobenega legla, sva pa slučajno izvedela, da ima neki gospod v Srbiji, ki se ukvarja z vzrejo različnih pasemskih psov, ravno leglo bostonskih terierjev. Tako sva odpotovala k Šandorju Berčku v Zrenjanin (pri njem sta svoja 'bostona' kupila tudi Sanja Grohar in Marko Vozelj), kjer sva dobila malo Liu z rodovniškim imenom Chiguita Von Bercek,“ pravi Matic in dodaja, da je pasja mladička pri treh mesecih precej bolj živahna, kot je bila Issa. "Sedaj je z njo veliko dela, saj je še 'higiensko oporečna' in jo je seveda treba veliko naučiti. Prav gotovo jo bomo najprej navadili, da bo vse potrebe opravljala zunaj.“

Bostonski terierji so med slovenskimi glasbeniki očitno zelo popularni; poleg Matica, Sanje in Marka ga ima tudi raper Kosta … Ker gre za cenovno precej dragega psa, nas je zanimalo, koliko je zanj odštel Matic. Pevec se je neposrednemu odgovoru izognil, rekoč, da sta z dekletom za svojo boston terierko v Srbiji odštela 400 evrov manj, kot bi pri nas.

Matic Jere s svojima kužkama

Nor na svoji bostonski terierki

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 48
 
jebise1 29.08.2009 23:06:45
Pa koka briga ta novica, kaj ste pripaleni! Podarim zelo lepe čitokrvne mešančke med neko lovsko psico in kdo ve katerim psom.
Več komentarjev