Na dopustu se je otepala snubcev

Komaj 19-letna Nina Donelli, ki žanje uspehe tako doma kot v tujini, si je privoščila oddih v Dominikanski republiki. Dopust je pevka že komaj čakala, saj je poleg številnih koncertov in ostalih glasbenih obveznosti v januarju izdala še novi album z naslovom ''Glazba, Ljubav, Život''.

Nina Donelli - 2

Na dopustu je dobila kar nekaj ženitnih ponudb. (Foto: osebni arhiv)

Nina Donelli je na dopust odpotovala z mamo in prijateljicami.

''Moram priznati, da nisem prav velika ljubiteljica zime in sem zato v Dominikanski republiki še toliko bolj uživala v več kot 30 stopinjah Celzija. Ljudje so izredno prijazni in kljub temu, da nimajo skoraj ničesar, so vedno nasmejani, že zjutraj plešejo in nemogoče je, da bi bil nekdo slabe volje. Malo manj me je navdušila izkušnja, da me je vsak drug domačin moškega spola poskušal prepričati, da se poročim z njim (smeh),'' je povedala o eksotičnem potovanju.

Nina Donelli - 1

Nina Donelli je odpotovala v Dominikansko republiko. (Foto: osebni arhiv)

Poleg prelepih plaž in ležanja na soncu pa Nina ni pozabila na športne aktivnosti.

''Sem tip človeka, ki ne more biti pri miru, poleg tega pa moram skrbeti za svojo postavo. Ko si na dopustu in je hrana odlična, je to še bolj pomembno. Nekaj kalorij sem pokurila tudi na manjših izletih, kot je na primer obisk otoka Catalina, bila pa sem tudi v teatru, kjer se je poročil Michael Jackson. Večino časa pa sem preživela na plaži in počivala ter nabirala energijo za prihajajoče koncerte.''

Nina Donelli - 3

Nina Donelli uživa na zasluženih počitnicah. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
 
Cmrl8 22.02.2017 20:25:56
Mi ni blo jasno zakaj ni nobene slike od blizu, sm mal poguglal in mi je jasno,.....
Več komentarjev