'Naša ekipa ima srce. Srce, ki bije zaradi igralcev in navijačev - in to srce ne bo razočaralo'

Na POP TV v ponedeljek prihaja eden najpriljubljenejših resničnostnih šovov v Sloveniji - Kmetija. Za krmilo oddaje bo zagrabila Natalija Bratkovič, ki je velika ljubiteljica nogometa že od malih nog, tudi po zaslugi očeta, ki je bil nogometaš.

Natalija Bratkovič

Natalija je velika oboževalka nogometa. (Foto: osebni arhiv)

Prikupna Natalija Bratkovič, voditeljica resničnostnega šova Kmetija, ki prihaja na POP TV v ponedeljek, 18. septembra, pravi, da jo je za nogomet navdušil že njen oče, ki je igral nogomet, poleg tega je bila zaradi dela v medijih vedno nekako obkrožena z nogometom, ne nazadnje pa je tu tudi njen Maribor: "V vijoličastem mestu, hočeš nočeš, navijaš za nogomet, ker je nogomet tukaj doma."

Ker je Natalija Mariborčanka, seveda navija za Maribor: "En klub. Ena čast. NK Maribor. Sem Mariborčanka in na splošno obožujem šport. Ampak nogomet. Ta ima pri meni posebno mesto. Naš klub in navijači (Viole) so tisti, ki na stadion privabijo množico ljudi in to ne glede na to ali igramo za Ligo prvakov ali kakšno prijateljsko tekmo s tretjerazrednim moštvom. Ko so tekme, se ve, kje boš tisti večer. Zame pa ima nogomet poseben pomen tudi zato, ker se tekem na stadionu udeležujem z mami in atijem." Ko smo jo povprašali, kdo je njen najljubši nogometaš, pa je urno odgovorila, da ga nima, a če bi res morala izbrati enega, bi bil to Marcos Tavares: "On je kapetan, ki na igrišču pusti dušo in srce."

Seveda ni večjega veselja, kot videti tekmo v živo na stadionu. "Tekem se udeležujem, kolikor pogosto se da. Vedno grem z mamo in atijem, včasih se nam pridruži tudi fant Dejan. Letošnja jesen je – kar zadeva obisk tekem na stadionu, na žalost zelo slaba - snemanja in druge obveznosti, povezane s Kmetijo, pač imajo prednost. Mogoče se bo to zvenelo klišejsko, ampak vsaka tekma je doživetje zase. Meni osebno tekme ne naredijo samo nogometaši, ampak tudi tribune. Viole zmeraj pripravijo kakšno presenečenje, njihovo navijanje za sabo potegne cel stadion ... Dokler tega ne doživiš, ne veš. To so res trenutki, ki ostanejo."

Kmetija na POP TV prihaja v ponedeljek, 18. septembra, ob 21. uri.

Tako so bile njene misli uperjene tudi v Ligo prvakov, v sredo je v Ljudskem vrtu namreč potekala napeta igra med Mariborčani in ekipo iz Moskve, tekmo je iz domačega naslonjača spremljala tudi Natalija, ki je bila bila zaradi tekme živčna že dan prej: "Živčna sem bila že dan pred samo tekmo. Že, ko sem gledala in navijala za naše košarkarje, sem si pulila lase in grizla nohte, kaj šele za vijoličaste bojevnike na zelenici. Moja napoved rezultata je bila 2:1."

"Spremljala sem točno takšno tekmo, kot sem upala, da jo bom. Nogometaši so dali vse in še več od sebe, držali so super tempo, kljub kakšni zgrešeni podaji in velikemu pritisku, so bili sinhroni in disciplinirani. Že v prvih 15. minutah so pokazali, da so spoštovanja vreden nasprotnik. Tudi Viole so pripravile še eno odlično navijanje s super koreografijami. Skratka tekma, kot se spodobi,"  je navdušeno komentirala samo tekmo. navdušena je bila tudi na igralcema Marcosom Tavaresom in Valonom Ahmedijem ter za konec dodala, da ima naša ekipa res srce na mestu: "Že res, da so naši nasprotniki večji, finančno bogatejši, z več izkušnjami. Ampak, veste kaj? Naša ekipa ima srce. Srce, ki bije zaradi igralcev in navijačev. In to srce ne bo razočaralo. Tudi danes ni."

Kmetija pasica - nova!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
biser2011 14.09.2017 15:35:37
Me zanima koliko bo res RESNIČNOSTI v tem šovu, ko ga tako opevajo v naprej......Ve se v naprej, da je to ŠOV - IGRA za denar, koliko bo pa realnosti , delavnosti in to kar spada pod ime KMETIJA.........
Več komentarjev