Nika Kljun na rdeči preprogi Oskarjev

Oskarji veljajo za odmevno prireditev, ki jo vsako leto spremlja ogromno število gledalcev. Letos se je po slavnostni rdeči preprogi sprehodila tudi slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun, ki je ob članici skupine The Pussycat Dolls preprosto blestela.

Nika Kljun

Nika Kljun je sestavila koreografijo za članico skupine The Pussycat Dolls. (Foto: Matjaž Fartek)

Kaya Jones

Kaya Jones (Foto: Reuters)

Slovenska ambasadorka plesa in odlična koreografinja Nika Kljun, ki že nekaj let dela v Los Angelesu in živi svoje sanje, se je letos udeležila slavnostne podelitve oskarjev, kjer se je sprehodila po rdeči preprogi. 25-letno slovensko plesalko je doletela posebna čast, saj je poskrbela za plesno koreografijo zvezdnice Kaye Jones, ene vodilnih pevk v skupini The Pussycat Dolls. Petčlanska zasedba velja za eno najbolj priljubljenih dekliških skupin vseh časov in so dekleta doslej prodala več kot 15 milijonov albumov po vsem svetu.

Kaya je nastopila na zabavi po podelitvi oskarjev in navdušila z nastopom. Za odlično koreografijo je poskrbela izkušena in neustavljiva Nika, ki je znova dokazala plesno znanje.

Kaya je med drugim pred časom predstavila tudi svojo blagovno znamko Hollywood Doll. Pri 26 letih je Jonesova postala najmlajša ženska v zgodovini, ki je ustanovila svojo lastno založbo HueMan Race Records.

"Kaya je zelo očarljiva! Super ženska je! Zelo prizemljena, izjemna izvajalka in zelo uspešna poslovna ženska. Z največjim veseljem sem delala z njo," je svojo izkušnjo opisala Nika Kljun.

Nika Kljun

Nika se je sprehodila po slavnostni rdeči preprogi (na fotografiji desno). (Foto: Instagram)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 56
 
my favourite idea 06.03.2013 20:43:36
blišč in beda...
Več komentarjev