Norčava Sanja Grohar

Pevka Sanja Grohar, ki se predstavlja z novim stilom glasbe in novim imidžem, je na Facebooku objavila zanimivo serijo fotografij, na katerih z žvečilnim gumijem 'poka' balončke, zelo nazorno pa daje tudi vedeti, da se ne ozira na mnenja drugih.

Sanja Grohar

Pevka je na Facebooku objavila serijo fotografij, ki prikazujejo njeno 'pokanje' balončkov. (Foto: Tibor Golob)

Pevka Sanja Grohar se zadnje čase spogleduje z novim stilom glasbe – house/dance/elektro. Nedavno je s priznanim underground house didžejem Paolom Barbatom posnela tudi pesem z naslovom Magic.

Nova skladba, nov stil glasbe in nov imidž pa so jo spodbudili tudi k prenovi svoje spletne strani. "Ker se želimo širiti v tujino, potrebujemo tudi novo spletno stran. Zanjo so poskrbeli mladi fantje iz MAStudia in z njo sem super zadovoljna. Fotografije pa je – kot vedno – posnel Tibor Golob,“ nam je zaupala Sanja.

Ena serija fotografij pa je Sanjo še posebej navdušila in jo je delila tudi na družbenem omrežju Facebook. Na njih z žvečilnim gumijem dela balončke, ob tem pa se imenitno zabava: "Ta hec je nastal, ko smo delali fotografije s Tiborjem za mojo novo spletno stran,“ nam je nastanek posnetkov pojasnila Sanja, ki se  ne ozira na mnenja drugih, ampak vztrajno sledi svoji začrtani poti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 115
godhead 20.09.2012 09:53:40
sanja, prdni in se sprosti..nekam napeta deluješ od saem sebe
Več komentarjev