VIDEO: Nova turbofolk uspešnica Pleš Slovenka

Po prvi uspešnici iz muzikala Alpska saga Če hočeš moja bit so ustvarjalci posneli še videospot za pesem Pleš Slovenka. Glasbo in besedilo za novi hit poletja je prispeval idejni oče Alpske sage Aleš Klinar, nastopajo pa ustvarjalci.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Navdih za parodično turbo folk pesem je Aleš Klinar - Klinči dobil v slovenskih lokalih, diskotekah, na koncertih in veselicah. V skladbi v glavnih vlogah nastopajo pevka Jasmina (Kristina Mišović), njen menedžer in ljubimec Sandokan (Jernej Čampelj) ter vaški posebnež Franček (Tilen Artač), ki so mnogim že poznani iz predstave Alpska saga. To si je do zdaj v matičnem gledališču Špas teater ogledalo skoraj 7.000 obiskovalcev, jeseni pa že načrtujejo nove ponovitve.

Videospot za skladbo Pleš Slovenka, ki je tudi uvodna pesem muzikala Alpska saga, je režiral Jani Pavec, privlačen poletni spot s poskočnimi ritmi pa so posneli v Vodnjanu in Peroju, v hrvaški Istri, kjer pesem že odmeva po lokalih, plažah in diskotekah, ustvarjalci pa so prepričani, da bo kmalu osvojila tudi Slovenijo.

Izviren in zabaven muzikal Alpska saga si bo od 1. septembra mogoče spet ogledati v Špas teatru. Zabavne prigode iz časa nekdanje Jugoslavije so za odrsko različico obudili Desa Muck, ki je napisala besedilo, Aleš Klinar, ki je avtor pesmi, režijo je prevzel Jure Ivanušič, v glavnih vlogah pa blestijo: Tilen Artač, Ana Maria Mitić, Jernej Čampelj in Kristina Mišović.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
Mikrostruktura 17.08.2017 13:38:50
Neokusno.
Več komentarjev