Okradli akrobata Tomyja

Priljubljeni kaskaderski akrobat Tomy Mihičinac, ki vedno znova navdušuje s svojimi zahtevnimi akrobacijami, je tokrat doživel zelo neprijetno izkušnjo. Skoraj pred nosom so mu namreč ukradli športne čevlje.

Tomy Mihičinac

Tomy Mihičinac ni mogel verjeti svojim očem. (Foto: Facebook)

Tomy Mihičinac je na Facebooku zapisal, da je doživel zelo neprijetno in nevsakdanjo izkušnjo. Po napornem dnevu, ki je bil sestavljen iz vsakdanjega treninga in predavanj, se je v večernih urah z ekipo plesne šole V.I.P. Dance Company odpravil v priznan ljubljanski fitnes center, kjer so snemali nov video, ki bo prikazoval posebne in unikatne vaje za moč brez fitnes naprav z velikim poudarkom lastne teže. Po snemanju je Tomy ugotovil, da so mu iz fitnesa skoraj pred nosom ukradli boljše športne čevlje, tako da je ves ogorčen ostal popolnoma bos.

Tomy je opazil, da je recesija vse bolj prisotna v vsakdanjem življenju, saj ni mogel verjeti svojim očem, da se pri nas lahko to komu pripeti. Ostal je popolnoma brez besed. Na koncu mu je to tudi prekrižalo vse načrte, saj je želel večer preživeti v družbi prijateljev in zjutraj nadaljevati predavanje. Da je lahko sploh odšel domov, si je moral poiskati nadomestne čevlje in se nato naslednje jutro vrniti v Ljubljano.

"Drugič bom zagotovo 100-krat bolj previden pri vseh stvareh oziroma jih imel dodatno na očeh in pazil, da se mi kaj takega več ne pripeti,'' je za 24ur.com povedal Tomy.

Tomy Mihičinac

Tomy je ostal brez svojih športnih copat. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
asdfghjklqwertz 06.03.2013 01:12:04
Ja zgleda, da so copati stali celo premoženje, da ga je tako potrlo, da niti s prijatelji ni mogel iti žurat ...

Meni so ukradli pred leti telefon za 400 evrov, pa sem se iz jeze šel napit s kolegi ...

V zahvalo policistom, so mi ga našli in ga dobil nazaj.
gram. 08.03.2013 20:28:59
Evo jim ga, že majo za nov članek.
Več komentarjev