Pestijo ga zdravstvene težave

Potem ko se je Nace Junkar pred leti boril z depresijo, kar je tudi javno priznal, mu še vedno velike preglavice povzroča borelioza, s katero se je okužil že davnega leta 1986. Ta je nazadnje ’udarila’ na oči ...

Nace Junkar

Nacetu Junkarju velike preglavice še vedno povzroča borelioza, s katero se je okužil že davnega leta 1986. (Foto: Jakob Kapus)

Nace Junkar, izvrstni pevec, ki s svojim glasom že več kot 30 let razveseljuje ljubitelje opere, njegove popevke pa so med najbolj zaželenimi glasbenimi željami na radijskih valovih, se nikakor ne more otresti zdravstvenih težav.

Potem ko se je pred leti boril z depresijo, kar je tudi javno priznal, mu še vedno velike preglavice povzroča borelioza, s katero se je okužil že davnega leta 1986. Ta je nazadnje ’udarila’ na oči. Naenkrat je namreč začel videti dvojno in to je trajalo kar nekaj časa. Poškodba očesa sicer pevca ni odvrnila od obiska tako želenega koncerta v Benediktu, so ga pa seveda na kraj prizorišča z avtomobilom pripeljali drugi.

Novoletne praznike je Nace preživel v svojem rojstnem kraju, v Kostanjevici na Krki ali, kot Kostanjevico imenuje sam, v dolenjskih Benetkah.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
vijolica321 10.01.2013 17:58:03
Njegov čudovit nastop v Benediktu je bil zelo zelo ganjljiv......se kr ni mogu poslovit od publike...zapel pa je fenomenalno.....BRAVO Nace Junkar....upam, da se ti bo zdravsteveno stanje izboljšalo.
Več komentarjev