Popularna po vsej regiji

Nataša in Saša, ki tvorita skupino Sinji galeb, žanjeta uspehe tako doma kot v tujini. Glasbenika sta velika prijatelja pisatelja Ferija Lainščka, ki nastopa tudi v njunem videospotu za skladbo Bubamara, zanj pa je v sodelovanju z Milanom Ostojićem napisal tudi scenarij.

Sinji galeb - 4

Nataša in Saša žanjeta uspehe tako doma kot v tujini. V Beogradu je bila njuna pesem Cigančica celo uspešnica leta, v Bosni pa sta bila na 3. mestu s skladbo Volela sam Dragana. (Foto: Izvajalec)

Sinji galeb - 5

Saša in Nataša sta velika prijatelja Ferija Lainščka. (Foto: Izvajalec)

Duet Sinji galeb, ki ga sestavljata Nataša in Saša, obstaja že štiri leta, v tem času pa sta glasbenika nanizala že vrsto uspehov. Nastopata ne le pri nas, pač pa tudi po vseh državah nekdanje Jugoslavije, kjer sta izjemno priljubljena. V Beogradu je bila njuna pesem Cigančica celo uspešnica leta, v Bosni pa sta bila na 3. mestu s skladbo Volela sam Dragana. Njuni albumi gredo za med, saj so odzivi na njunih nastopih vedno tako dobri, da obiskovalci takoj kupijo še ploščo. Pri nas ju je javnost spoznala predvsem po zaslugi Naberšnikovega filma Šanghaj, v katerem nastopata. Za zgodbo o večnem hrepenenju po sreči, o ljubezni in družinskih vezeh sta odpela tudi skladbo Život nije bajka, ki je tudi nosilna melodija filma. Njen avtor je pevec legendarne skupine Plavi orkestar Saša Lošić.

Saša in Nataša sta tudi velika prijatelja Ferija Lainščka, po literarni predlogi katerega je nastal film Šanghaj, pisatelj pa nastopa tudi v njunem aktualnem videospotu za skladbo Bubamara. Zanj je v sodelovanju z Milanom Ostojićem, vodjem skupine Halgato Band, tudi napisal scenarij.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev