Postala bo gospa!

Plesalka in koreografinja Kjara Starič bo kmalu skočila v zakonski jarem! Svojega skorajšnjega moža je spoznala v New Yorku, kmalu pa načrtuje novo potovanje zunaj naših meja.

Kjara Starič - 1

Kjara bo kmalu stopila pred oltar. (Foto: osebni arhiv)

Dolgoletna odlična plesalka in koreografinja Kjara Starič uspešno v Sloveniji bedi nad svojim plesnim projektom Kjara's Dance Project, v okviru katerega se jutri obeta tudi sveža plesna premiera Razpotja s samimi prekaljenimi plesalci.

Kjara si je izkušnje nabrala tudi onkraj luže, v New Yorku, ki ga naravnost obožuje. Tudi s pomočjo ameriških izkušenj je razvila razpoznaven slog plesa – klasični ter moderni balet, premešan s pripovednostjo, ki izhaja iz življenjskih izkušenj. "Amerika mi je dala še mnogo več. Naučila me je srčnosti in vztrajnosti," pravi Kjara. Prav tako pa je tam našla svojega fanta, že skorajšnjega moža. Kjara bo namreč kmalu postala gospa, česar se plesalka neizmerno veseli. "Le katero dekle gre pred oltar, če ni srečno. Presrečna sem in komaj čakam," nam je v smehu zaupala Kjara, ki obenem načrtuje tudi novo potovanje v tujino. Maja jo v mestu rož, festivalskem San Remu, čaka sodelovanje v vlogi sodnice na mednarodnem baletnem tekmovanju. "Veselim se novih sodelovanj, in ker zelo uživam tudi v hrani, se že veselim italijanskih kulinaričnih specialitet, ki jih bom lahko poskusila v glasbeno najbolj priljubljenem italijanskem mestecu." Kratko potovanje bo seveda izkoristila tudi za več kot zaslužen oddih. Premiera Razpotja, v kateri bodo plesalci v celovečerni predstavi slehernega posameznika seznanili s temeljnimi vprašanji življenja, vestjo, krivdo, ambicijami, je vzela veliko truda in energije.

Kjara Starič - 2

Kjara je odlična koreografinja modernih plesov. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
Houdor 04.03.2013 22:25:58
Pa kdo so ti ljudje?
Več komentarjev