Premiera Šovbiznisa – več kot biznis in komedija?

Standup komičarka Martina Ipša ima novo predstavo, ki govori o ... šovbiznisu. Tudi o njegovih temnih, manj znanih plateh. Na premieri so o njej brez dlake na jeziku spregovorili tudi Martinini prijatelji.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (8)

  • Martina Ipša, Šovbiznis - 7
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 1
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 2
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 4
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 5
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 8
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 9
  • Martina Ipša, Šovbiznis - 10

Zavod za kulturo Maribor je v soboto poskrbel, da se je Festivalna dvorana v Ljubljani tresla od smeha. Premiera predstave Šovbiznis, v kateri blesti Martina Ipša, je prva v seriji stand up večerov, ki se bodo mesečno odvijali v Ljubljani v sklopu abonmaja stand up komedije.

Šovbiznis je kombinacija Martininih najbolj priljubljenih šal in novih, še nikoli izvedenih. Govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo. Martina je za ta šov zbrala razmišljanja, ki so nasmejala desetine tisoče ljudi v več desetih državah.

Govori tudi o vsem, kar je spoznala v zaoderju, in o tem kaj so ji vse ljudje rekli, da bi morala biti. Če dodamo k temu še dejstvo, da je avtorica brez dlake na jeziku in vedno aktualna in kritična je jasno, da imamo nekaj več kot samo smeh, imamo uro in pol tresenja od smeha. 

Na premieri je bilo prisotnih kar nekaj znanih imen, ki so bili vidno presenečeni nad organizacijo in izvedbo prireditve. Med predstavo niso skrivali navdušenja, tako da smo lahko videli nasmejane obraze Lucije Ćirović, Klemna Bunderle, Maje Založnik, Klemna Bučana in mnogih drugih. Med obiskovalci pa smo opazili tudi režiserja oddaj zabavnega formata Marjana Kučeja, ki je namignil, da pripravlja eno novo oddajo zabavnega formata, v katerem bo imela kar veliko vlogo prav Martina Ipša.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
jankoa 06.11.2017 13:03:38
Žal mi je, ampak ta ženska meni ni čisto nič všeč.
KaPi 14.11.2017 10:28:42
men tudi ne
Več komentarjev