Oglasno sporočilo

PREOBRAZBA: Kako izgubiti 10 centimetrov v treh mesecih?

Predstavljamo vam Saro, ki ji je v samo treh mesecih uspelo izgubiti 10 centimetrov obsega na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih, brez telovadbe in diete!

Intheline - 1

V preteklosti smo vam že predstavili Anjo, Mojco, Natašo, Tatjano in Brigito, ki so uspešno shujšale in so z nami delile svoje zgodbe o uspehu. Tokrat vam predstavljamo Saro in njen boj z odvečnimi centimetri.

Sara je petindvajsetletno dekle iz Maribora, ki nam je zaupala svoj boj s prekomerno telesno težo. Kot otrok in v najstniških letih se je aktivno ukvarjala s športom, več let je trenirala odbojko in s klubom že v srednješolskih letih uspešno osvajala lovorike. Potem pa se je pri dvajsetih hudo poškodovala, zaradi česar več mesecev ni mogla niti vstati iz postelje, njene športne kariere pa je bilo konec. To se je poznalo tako na njeni samozavesti, kot na njenem telesu. V letu dni okrevanja po poškodbi se je zredila 20 kilogramov. In ker ni mogla več trenirati, je teža ostala.

Intheline - 2

Sara je poskusila z različnimi dietami, vendar se nikakor ni mogla znebiti trebuščka, zaradi katerega so jo včasih celo vprašali, če je noseča. Sramovala se je svoje postave, saj je bila vedno zelo fit, zdaj pa se maščobnih oblog na trebuhu nikakor ni mogla znebiti. Vse dokler ji prijateljice niso kupile trimesečnega tretmaja Intheline. S kremo Intheline je v treh mesecih skupaj izgubila 10 centimetrov obsega (5 centimetrov na trebuhu, 3 centimetre na stegnih in 2 centimetra na zadnjici) in vidno zmanjšala celulit, zgolj tako, da se je ob svoji normalni dieti in lahki fizični aktivnosti dvakrat dnevno namazala na področju trebuha, zadnjice in stegen. Po letih neuspešnega hujšanja se tako končno počuti dobro v svoji koži.

Kaj pa o takšni preobrazbi pravijo znanstveniki?

Posvetovali pa smo se tudi z raziskovalci, ki se ukvarjajo s preučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, o tem ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporablja Sara, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5 % gliciretinsko kislino, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih sicer ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Noben drug izdelek ne daje enakih rezultatov, saj je Intheline edina krema na tržišču s takšno sestavo.

Intheline - 3

Na tisoče Slovencev in Slovenk s podobno izkušnjo kot je Sarina!

Sara pa je le ena izmed več kot 5000 zadovoljnih uporabnikov, moških in žensk, v starosti od 25 pa vse do 75 let, ki jim je krema pomagala oblikovati postavo. »Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen možen učinek,« so nam povedali v podjetju INTL. Tudi Mojca, Anja, Nataša, Brigita in Tatjana o katerih ste že brali, so s kremo Intheline uspešno izgubile centimetre na svojih ciljnih področjih.

Intheline - 4

Med uporabnicami tudi slovenske zvezdnice!

Med rednimi uporabnicami kreme InTheLine so tudi nekatere slovenske zvezdnice, ki uporabe kreme ne zanikajo, nasprotno, rade jo priporočijo vsem ženskam, ki želijo izgubiti neželene centimetre. Med estradnicami, ki uporabljajo kremo InTheLine so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, voditeljica in manekenka Tjaša Jerala Kokalj, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko, ki so skupaj z uporabo kreme izgubile več kot 41 cm.

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce portala!

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje in še danes začnite topiti maščobe na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Glede na to koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah. Ob naročilu prejmete tudi dve praktični darilci in brezplačno dostavo!

Ob naročilu kreme InTheLine so vam zopet na voljo tudi oblačila za oblikovanje postave po akcijskih cenah! Poleg hlač in pasov za oblikovanje postave Savna Fit, ki so obnoreli naše kupce, je zdaj na voljo tudi posebna kompresijska majica za oblikovanje postave REDU SHAPER – novo na slovenskem tržišču!

Intheline - 5

NAROČILA

ZA BRALCE PORTALA POSEBNA DARILNA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Naročnik oglasa je INTL d.o.o.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: