Raay ganil očeta

Raay, slovenski producent in član dua Maraaya, je na Facebooku objavil ganljiv zapis, v katerem je poudaril, da je zelo ponosen na svojega očeta Sandija Vovka. Ta je ustvaril edini mednarodni pevski festival pri nas, ki je na Bledu letos potekal že 4. leto zapored.

Blejski zlati mikrofon - 1

Christina Magrin, velika zmagovalka Blejskega zlatega mikrofona (Foto: Studio Signal za Bled Golden Microphone)

''Moj fotko Sandi Vovk je heroj! Ustvaril je mednarodni pevski festival Bled Golden Microphone, ki ga je letos izpeljal že četrtič. To je EDINI tak festival v Sloveniji ... z udeležbo noro dobrih mednarodnih vokalistov, super ekipo in noro strastjo, štiridnevni mednarodni dogodek na Bledu postaja tradicija in vliva mladim upanje in vizijo, da se imajo možnost kje predstaviti in nastopati z mednarodno uspešnimi talenti na najvišji ravni ... Svaka čast, tata in ekipa!'' je na Facebooku zapisal Raay, ki med drugim stoji za izvajalci kot so BQL, Nika Zorjan, Luka Basi, Manca Špik in drugi.

Maraaya

Maraaya (Foto: Jaka Bizjak)

Sandi Vovk, vodja glasbene šole Osminka, je na svojem profilu zatem delil objavo svojega sina in zapisal, da ga je od vseh pozitivnih odzivov z različnih koncev sveta najbolj ganila prav sinova pohvala, saj on nikoli ne deli pohval kar vsevprek, tudi ko gre za sorodnike. Tako Raay kot njegova žena Marjetka Vovk, članica šova Slovenija ima talent, ne delita zlepa pohval, če ne gre za izjemne dosežke.

Blejski Zlati Mikrofon oz. Bled Golden Microphone je letos postregel s 66 pevci iz 14 držav. 10-članska strokovna komisija, ki ji je predsedovala Irena Yebuah Tiran, sicer tudi žirantka šova Znan obraz ima svoj glas in priznana diplomirana učiteljica solo petja, je izbirala med vrhunskimi vokalisti iz vsega sveta (od Bulgarije, Južne Afrike, Romunije, Malte, Poljske, Portugalske, do balkanskih držav in nenazadnje Slovenije). Kot zanimivost naj povemo, da je tekmovala tudi predstavnica Južne Afrike Nicole Jeanne Du Plessis.

Skupna zmagovalka Bled Golden Microphone je Christina Magrin z Malte, Najboljša med mladimi - skupna Junior Grand Prix nagrajenka pa je Elisa Muscat.

Gala koncert nagrajencev in s tem Blejsko noč ter festival Bled Golden Microphone pa so kot povabljenci zaključili Nika Zorjan in fanta iz zasedbe BQL.

Blejski zlati mikrofon - 6

Sandi Vovk, diektor festivala, zmagovalka Christina Magrin (Malta) in Irena Yebuah Tiran (predsednica mednarodne žirije) (Foto: Studio Signal za Bled Golden Microphone)

Blejski zlati mikrofon - 5

Nicole Jeanne Du Plessis, predstavnica Južne Afrike (Foto: Studio Signal za Bled Golden Microphone)

Blejski zlati mikrofon - 4

Sandi Vovk, direktor festivala, Elisa Muscat, najboljša v mlajših treh kategorijah JUNIOR GRAND PRIX in podpredsednica žirije Evelina Victoria Batey (Foto: Studio Signal za Bled Golden Microphone)

Blejski zlati mikrofon - 3

Blejski Zlati Mikrofon je letos postregel s 66 pevci iz 14 držav. (Foto: Studio Signal za Bled Golden Microphone)

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev