Rebeka Dremelj o hčerki: 'Zdaj vriskamo'

Rebeka Dremelj, ki je septembra postala mamica deklice Šajane, je v intervjuju spregovorila o svoji hčerki ter razkrila, kako se znajde v materinski vlogi. Med drugim pa tudi to, kje bo preživela najdaljšo noč v letu.

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj, ki uživa v materinstvu, je spregovorila o svoji hčerki Šajani. (Foto: Dejan Nikolić)

Slovenska pevka in nekdanja miss Slovenije Rebeka Dremelj, ki je že od nekdaj znana po svoji nalezljivi energiji, in njen mož Sandi Škaler uživata v družinskem življenju. Minili so že trije meseci, odkar je Rebeka povila prvorojenko Šajano, ki ji je življenje obrnila na glavo, a seveda v pozitivnem smislu. Tokrat smo izkoristili priložnost in priljubljeno pevko povprašali o novem poslanstvu, o njeni največji sreči Šajani in o tem, kdaj se bo vrnila na sceno.

"V treh mesecih se mi je življenje zelo spremenilo, ampak sem se že navadila na vse skupaj. Sem v fazi, ko sem resnično začela uživati v materinstvu. Materinstvo mi več ne predstavlja napora, kot mi ga je mogoče v prvem mesecu, ko nisem bila navajena otroka, ko ne veš, kako prijeti to drobno bitje ..." se Rebeka spominja prvih dni s hčerko Šajano, ki je pravi mali angelček.

"Pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, ampak za zdaj lahko rečem, da je Šajana odlično, ves čas se samo smeji. Sicer ima včasih tudi svojih pet minut slave, tako kot vsak otrok, kar je povsem normalno. Res ni zahteven dojenček in upam, da bo to še dolgo tako ostalo. Pri Šajani vsak dan odkrijem nekaj novega. Ravno včeraj je bila v fazi vriskanja," nam je zaupala Rebeka, ki nima težav z uspavanjem svoje princeske.

Rebeka Dremelj

Priljubljena pevka, ki je že v celoti izgubila poporodne kilograme, se bo januarja vrnila na sceno z novim singlom. (Foto: Dejan Nikolić)

"Pri uspavanju imam izredno srečo, saj Šajano poljubim za lahko noč, jo položim v posteljico in ji zavrtim igračo z uspavanko, ki jo zaziblje v spanec. Koliko časa bo to trajalo, je seveda vprašanje, ampak zaenkrat je tako. Mislim, da mora imeti otrok red, saj te lahko hitro začne ovijati okrog prsta. Zaenkrat imam še trdo roko," je v smehu dejala in nam zaupala, da je poporodno težo že v celoti izgubila, a se je kljub temu odločila, da bo začela hujšati, saj bi – kot so se glasile njene besede – "sama sebe rada spravila v zlata leta".

Njeni oboževalci, ki jih vsekakor ni malo, že nestrpno pričakujejo njeno vrnitev na sceno, zato smo Rebeko vprašali, kdaj lahko pričakujemo kakšne glasbene novosti.

"Zaenkrat sem še veliko doma. Na srečo moje delo ne zahteva polne odsotnosti od doma, ampak takrat ko otrok že spi, grem jaz ponavadi od doma, zato bom potrebovala bolj nočno varstvo. Načeloma bodo na pomoč priskočili babici in dedka. Če bo potrebno, si bom pa omislila tudi varuško. Potrebna je le dobra organizacija in vse se da. Šajana moje odsotnosti sploh ne bo opazila ... V decembru bom že začela z nastopi, v januarju pa lahko pričakujete moje vrnitev na sceno, ki jo bo pospremil moj novi singel, " je za konec povedala priljubljena pevka, ki bo božične praznike preživela v krogu družine, za silvestrovo pa bo nastopila na Rogli, kjer bo zbrane zabavala na najdaljšo noč v letu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
Sandi Sterkuš 26.12.2012 20:29:59
Hm, a ima edina otroka? Sosedova Francka jih ima pet, pa se ne hvali...
Suckhead 24.12.2012 22:40:14
Pa koga pa taj to briga zdaj no muuuuuuuuuuuuuu
ellenna 21.12.2012 19:39:11
Ja,najbolj važno je,da je izgubila poporodne kilograme,zgleda,kot da majo te "zvezdnice" samo zato froce,da lahko pol tekmujejo,kera bo prej shujšala po porodu. In,seveda,da se čimprej začnejo kazat vse naličene,popolne sfrizirane,oblečene po zadnji modi,in v dvajset centimetrov visokih petah,češ,poglejte mene,super žensko,kako uspem usklajevati materinstvo in kariero,v resnici imajo pa za seboj svoje mamice,ki jih strežejo iz vseh koncev,pa še kakšno varuško,da se lahko preseravajo. In potem se kakšna ženska,ki nima armade pomočnikov,počuti še slabše,ker je izmozgana in neprespana,kaj šele,da bi se pol dneva lepotičila.
AmazonianQuenn 23.12.2012 23:51:56
Bravo Ellena ;)
Dodala pa bi se, da dedi pricakujejo da bodo njihove izbranke seveda izgledale enako dobro, zraven vsega pa se hodle v sluzbo, skrbele za otroke in gospodinjstvo, medtem ko bo on bogi revcek priso taaaakkkk hudo zmatran iz sluzbe, da se bo nujno mogo na kavc ulezt, pa bog ne daj da ga kdo zmoti!!!!!
Pa seveda svojih prijateljev tudi ne more zapostavljat, kaj si bodo te mislili o njem....
 
dolgovi 21.12.2012 15:21:42
Je pa res zoprna sory saj pa drugi tud majo otroke pa kaj
Diana Kovačič 21.12.2012 11:22:41
Meni gre pa na živce da mora vsako stvar dati v cajtenge, zdaj vriskamo, zdaj piskamo, zdaj smo kakali, jutri bomo shodili itd...saj moji otroci tudi vriskajo pa piskajo pa tega ne dajem v časopise.

Kar se tiče imena je pa res kriza. Rebeki je vseeno, saj ona ima čisto lepo ime. Ampak tako zaznamovati otroka, malo lepo punčko, s tako čudnim, težkim in depresivnim imenom je pa kar malo preveč...no to je pač moje mnenje, ki ga lahko povem, ni pa treba, da se kdo z njim strinja...sicer si bo pa tamala lahko spremenila ime ko bo imela 18 let.
misterbin 21.12.2012 14:27:58
Ja čez nekaj dni bo pa tukaj spet Sandra Auer ali pa Murko in kakec njegovega sina .
 
benop2 21.12.2012 05:45:44
NAJBOLJŠA SI BEJBA!
misterbin 21.12.2012 14:26:33
Žalostno če še nisi videl boljših .
 
Ksenija14 20.12.2012 20:09:44
Kadar je članek o Rebeki in njeni hčerki Šajani, si grem pod članek ogledat komentarje, in kaj vidim? vsak piše samo o tem imenu.... ki je sicer res nenavadno, pa vseeno,če sta ga starša izbrala in, če jima je všeč, zakaj pa ne? Kakšna imena pa vi zbirate? ....Obstajajo še slabša, ja....
kajenje je zdravo 20.12.2012 19:09:54
Jaz ji pa svetujem, če gre jutri na proteste, naj ne pije Rogaške. Če piješ Tempel, maš na riti štempel.
 
ssecnik 20.12.2012 18:55:40
Mam srečo,da ni moja mama!
 
Whippetek 20.12.2012 17:43:52
Ah, dajte nehat z groznim imenom že. Poglejte malo naokoli. Takšnih in drugačnih unikatnih imen je danes ogromno. Pa kaj? Kdo ste vi, da se ob to spotikate? Meni je ime zanimivo, še ne slišano. Zakaj pa ne? Sem slišala že res grozna imena in tole ni med njimi ;). Srečen dan še naprej. Pa ubadajte se raje s pomembnejšimi stvarmi.
Več komentarjev