Rebeka Dremelj o hčerki: 'Zdaj vriskamo'

Rebeka Dremelj, ki je septembra postala mamica deklice Šajane, je v intervjuju spregovorila o svoji hčerki ter razkrila, kako se znajde v materinski vlogi. Med drugim pa tudi to, kje bo preživela najdaljšo noč v letu.

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj, ki uživa v materinstvu, je spregovorila o svoji hčerki Šajani. (Foto: Dejan Nikolić)

Slovenska pevka in nekdanja miss Slovenije Rebeka Dremelj, ki je že od nekdaj znana po svoji nalezljivi energiji, in njen mož Sandi Škaler uživata v družinskem življenju. Minili so že trije meseci, odkar je Rebeka povila prvorojenko Šajano, ki ji je življenje obrnila na glavo, a seveda v pozitivnem smislu. Tokrat smo izkoristili priložnost in priljubljeno pevko povprašali o novem poslanstvu, o njeni največji sreči Šajani in o tem, kdaj se bo vrnila na sceno.

"V treh mesecih se mi je življenje zelo spremenilo, ampak sem se že navadila na vse skupaj. Sem v fazi, ko sem resnično začela uživati v materinstvu. Materinstvo mi več ne predstavlja napora, kot mi ga je mogoče v prvem mesecu, ko nisem bila navajena otroka, ko ne veš, kako prijeti to drobno bitje ..." se Rebeka spominja prvih dni s hčerko Šajano, ki je pravi mali angelček.

"Pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, ampak za zdaj lahko rečem, da je Šajana odlično, ves čas se samo smeji. Sicer ima včasih tudi svojih pet minut slave, tako kot vsak otrok, kar je povsem normalno. Res ni zahteven dojenček in upam, da bo to še dolgo tako ostalo. Pri Šajani vsak dan odkrijem nekaj novega. Ravno včeraj je bila v fazi vriskanja," nam je zaupala Rebeka, ki nima težav z uspavanjem svoje princeske.

Rebeka Dremelj

Priljubljena pevka, ki je že v celoti izgubila poporodne kilograme, se bo januarja vrnila na sceno z novim singlom. (Foto: Dejan Nikolić)

"Pri uspavanju imam izredno srečo, saj Šajano poljubim za lahko noč, jo položim v posteljico in ji zavrtim igračo z uspavanko, ki jo zaziblje v spanec. Koliko časa bo to trajalo, je seveda vprašanje, ampak zaenkrat je tako. Mislim, da mora imeti otrok red, saj te lahko hitro začne ovijati okrog prsta. Zaenkrat imam še trdo roko," je v smehu dejala in nam zaupala, da je poporodno težo že v celoti izgubila, a se je kljub temu odločila, da bo začela hujšati, saj bi – kot so se glasile njene besede – "sama sebe rada spravila v zlata leta".

Njeni oboževalci, ki jih vsekakor ni malo, že nestrpno pričakujejo njeno vrnitev na sceno, zato smo Rebeko vprašali, kdaj lahko pričakujemo kakšne glasbene novosti.

"Zaenkrat sem še veliko doma. Na srečo moje delo ne zahteva polne odsotnosti od doma, ampak takrat ko otrok že spi, grem jaz ponavadi od doma, zato bom potrebovala bolj nočno varstvo. Načeloma bodo na pomoč priskočili babici in dedka. Če bo potrebno, si bom pa omislila tudi varuško. Potrebna je le dobra organizacija in vse se da. Šajana moje odsotnosti sploh ne bo opazila ... V decembru bom že začela z nastopi, v januarju pa lahko pričakujete moje vrnitev na sceno, ki jo bo pospremil moj novi singel, " je za konec povedala priljubljena pevka, ki bo božične praznike preživela v krogu družine, za silvestrovo pa bo nastopila na Rogli, kjer bo zbrane zabavala na najdaljšo noč v letu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
Sandi Sterkuš 26.12.2012 20:29:59
Hm, a ima edina otroka? Sosedova Francka jih ima pet, pa se ne hvali...
Več komentarjev