Rebeka Dremelj ob rojstvu hčerke: Ni večje bolečine, ampak tudi ni večje sreče!

Slovenska pevka in nekdanja miss Slovenije Rebeka Dremelj, ki je letos praznovala 10. obletnico glasbene kariere, ter njen mož Sandi Škaler sta včeraj popoldne postala ponosna starša male deklice.

Rebeka Dremelj in Sandi Škaler

Rebeka in Sandi sta postala ponosna starša. Iskrene čestitke! (Foto: Facebook)

32-letna pevka Rebeka Dremelj in njen dolgoletni partner Sandi Škaler, ki sta se poročila lani, sta postala novopečena starša deklice, katere ime zaenkrat še ni znano.

"Ni večje bolečine, ampak tudi ni večje sreče!!!! Zaljubljena v svojo princeso in hvaležna, da sem lahko postala del tega čudeža!!! Poljub vsem od srečne, presrečne družinice:)" je na Facebooku zapisala novopečena mamica.

Rebeka je že pred časom razkrila spol otroka in za 24ur.com povedala, da če bo šlo vse po načrtih, bo rodila po naravni poti v brežiški porodnišnici.

Nosečnost je zvezdnica prenašala zelo dobro, saj je bila ves čas dejavna tudi na glasbenem področju in se ni odpovedala niti številnim nastopom. Med drugim je celo posnela skladbo Punce gremo same žurat.

Počutim se odlično, zdravnik pravi, da je vse pod nadzorom, tako da sem aktivna v poslu in torej ne ravnam prav nič drugače kot večina nosečnic po vsem svetu, ki tudi v tem času pridno delajo,” je pred meseci dejala Rebeka, ki takrat še ni želela povedati hčerkinega imena. Razkrila je le, da ne gre za nenavadno ime in da jima je bilo z možem že zelo dolgo časa všeč.

Halid-Bešlić-6

Rebeka Dremelj je rodila deklico. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 101
 
Manesa 19.09.2012 20:13:41
Ime ji je ŠAJANA!
Več komentarjev