RED Summer PARTY z Axwellom

Ujemi predprodajo in se rdeči poletni vročici na prostem pridruži ceneje!

party

(Foto: arhiv naročnika)

Nepozabno dobrodošlico poletju bo že drugo leto zapored pripravil Black Pony, ki predstavlja prenovljeni format rdeče zabave; tokrat bomo v poletje zaplesali na prostem, na edinstveni lokaciji v Ljubljani. Prvi headliner je že znan: k nam na zadnji dan šole, 21. junija, prihaja frontman Swedish House Mafie - Axwell. Gigantu plesne glasbe se bosta na urbani zabavi pridružila Ørjan Nilsen in egipčanski duo Aly&Fila, v igri pa je še nekaj skritih adutov. Festivalska edicija bo tokrat potekala v novih časovnih okvirih, tudi letos pa lahko pričakujemo pestro dogajanje, številne atrakcije in bogato scenografijo, ki bodo ponovno upravičile sloves rdečih zabav kot najbolj dovršenih elektronskih zabav v Sloveniji. Predprodaja je v polnem teku, zato si pravočasno zagotovite svoj vstop v svet rdeče vročice.

party

(Foto: arhiv naročnika)

Že peta Red Party zabava

Letošnji Red Summer Party bo že peti v seriji rdečih zabav, ki so se v zelo kratkem času proslavile z vrhunskim izborom nastopajočih in brezhibno organizacijo. Začelo se je pred dobrim letom in pol, ko je Black Pony v Ljubljano pripeljal Davida Guetto in Afrojacka s Paris Hilton, nato pa je sledila pomladna edicija s francoskim house virtuozom Martinom Solveigom. Po pomladi je prišlo poletje in z njim kultni DJ med DJ-ji – Tiësto, v družbi Calvina Harrisa. Vročica poletja se je polegla in bil je čas za drugi Red X-mas Party – utrinke dogajanja si lahko ogledate tukaj. Da bi elegantno zaokrožili leto presežkov, so poniji v Ljubljano pripeljali prvega DJ-ja na svetu in tako je 10.000 obiskovalcev božič praznovalo nekoliko prej v družbi najboljšega svetovnega didžeja Armina van Buurena.
Sedaj je čas za novo zgodbo, nov format in novo lokacijo.

Poletje v mestu se bo pričelo z veliko open-air zabavo do jutranjih ur


Black Pony izpolnjuje lansko obljubo o ponovitvi rdečega poletnega spektakla, tokrat v nadgrajeni in podaljšani festivalski izvedbi na prostem. Rdeča norija se bo začela pod modrim nebom in končala pod zvezdami, nato pa bo Red Summer Party gibanje preplavilo celotno Ljubljano. Noč bodo organizatorji podaljšali z after party-ji v več ljubljanskih klubih, plesalo se bo do jutra. Za obiskovalce Red Summer Party-bo vstop na after party-je prost. Letošnji poletni spektakel bo tako presegel ustaljene časovne okvire in zagotovil najdaljšo rdečo zabavo doslej. Katero lokacijo bo Black Pony preoblekel v urbano središče, bo znano po prvomajskih praznikih, si pa lahko vsi ljubitelji rdeče zabave že označite datum: open-air Red Summer Party se bo zgodil v petek, 21. junija.

Prihajajo Axwell, Ørjan Nilsen in Aly&Fila


Osrednje ime letošnje zabave je nedvomno Axwell, ki je postavil standarde v plesni glasbi. Frontman najbolj odmevne trojice DJ-jev - Swedish House Mafia, ki je nedavno z zadnjim nastopom v Miamiju dokončno zaprla poglavje divjega pohoda elektronske plesne glasbe. Tako Awell s svojo založbo Axtone Records nadaljuje svoje glasbeno poslanstvo, v zadnjih 2 letih pa je bil za grammyja nominiran kar dvakrat. Na prihajajoči rdeči vročici bo tako ob začetku poletja serviral svežo porcijo plesnih bitov, s čimer bo Red Summer Party, skupaj z obiskovalci, odprl nov trend v plesni glasbi.
Da bodo zadovoljeni tudi privrženci trance melodij pa bodo poskrbeli didžeji iz trance paketa. Množico bo ogreval evforičen duo Aly & Fila, egipčanska trance senzacija, ki se zelo hitro vzpenja na lestvici DJ Mag in trenutno zaseda 19. mesto. Dvojec slovi po svojem značilnem pozitivnem, lahkotnem in poživljajočem zvoku, ki ga poznavalci primerjajo z imeni svetovnega kova kot so Armin Van Buuren, Paul Van Dyk in Ferry Corsten. Nase sta opozorila že leta 2003, ko sta se s hitom »Eye of Horus« povzpela na mednarodne klubske lestvice in navdihnila številne ustvarjalce tovrstne glasbe. Za svoje delo sta prejela nagrado Egypt Dance Nation of the Year na slavni ibiški podelitvi DJ nagrad ob boku Armina Van Buurena, Deadmau5a in Swedish House Mafie. Drugo presenečenja za trancerje je neustavljivi Ørjan Nilsen, ki z značilnimi progresivnimi ritmi že od 7 leta odločno stopa svojim sanjam naproti in osvaja največje svetovne metropole. Norveški producent in DJ zelo rad eksperimentira in v svojih setih raziskuje temnejše in trše zvoke, njegov bogat opus remiksov pa so podprli Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Above & Beyond, Cosmic Gate in mnogi drugi svetovno znani didžeji.

party

(Foto: arhiv naročnika)

Organizator obljublja še nekaj skritih adutov, ki jih bo oznanjal sproti na spletni strani www.redparty.eu, že sedaj pa je nakazana posodobljena pot slovenskega Red Party formata, ki ostaja zvest najhitreje rastočemu glasbenemu žanru v zadnjih 20 letih - elektroniki. Organizator bo letošnjo lokacijo oživil s prostorsko razgibanimi detajli in festivalskim dogajanjem, ki bodo ponazarjali pravo urbano središče sredi Ljubljane ter hkrati odražali duh ostalih evropskih prestolnic.

Predprodaja le še do 5. maja

Predprodaja omejenega kontingenta je že v polnem razmahu na vseh prodajnih mestih Eventima, cena vstopnic pa se giblje od 19 evrov za parter in 37 evrov za VIP izkušnjo. Organizator opozarja, da cenejših vstopnic ne bo in da se iz preteklih izkušenj velja podvizati, saj bo njihova cena po 5. maju višja. Več informacij? www.redparty.eu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: