Še en slovenski pevec s koledarjem

Po Damjanu Murku, ki je s svojima zelo atraktivnima koledarjema dodobra razburkal javnost, se je za podoben korak odločil še pevec Nino.

Nino - 2

Nino redno nastopa in koncertira po Sloveniji, poleg tega pa uspešno študira na ljubljanski glasbeni akademiji. (Foto: Tilyen Mucik)

Nino – pevec, pianist in komponist – ob koncu leta že razmišlja in kuje načrte za prihajajoče leto, hkrati pa se z veseljem in ponosom ozira nazaj, v preteklo leto, ki je bilo zanj zelo produktivno in uspešno!
 

Nino - 1

Pevec pravi, da je za njim zelo pestro in delovno leto. (Foto: Tilyen Mucik)

Po številnih uspešnicah, kot so Mi amor, Padajo poljubi, S tabo je lepo in drugimi, s katerimi je v petih letih svoje glasbene poti osvojil številna najstniška srca, se je pevec Nino letos predstavil že s tretjim videospotom, ki ga je posnel za single Ti in jaz. Redno nastopa in koncertira po Sloveniji, poleg tega pa uspešno študira na ljubljanski glasbeni akademiji. V letošnjem letu je bil zelo dejaven tudi kot studijski glasbenik – spremljevalni vokalist, pisec glasbe in aranžmajev. Svoj glas pa posoja tudi risanim junakom, saj je do zdaj sinhroniziral že nekaj uspešnih risank in risanih filmov.
 
"Leto 2012 je bilo zelo pestro in delovno. Ob zaključku zelo produktivnega leta bi se rad zahvalil vsem poslušalcem, zato sem tudi letos pripravil koledar za prihajajoče leto 2013. Za fotografije sta poskrbela izjemna mlada fotografa – Marko MaaG in Tilyen Mucik. Do konca leta me čaka še nekaj nastopov, tudi na prostem, preostali čas in energijo pa že usmerjam v snemanje novega singla, ki bo luč sveta ugledal v začetku prihodnjega leta in ga bo pospremil tudi odličen videospot," je o letu 2012 spregovoril mladi glasbenik.

Nino - 3

Nino je za oboževalce tudi letos pripravil koledar. (Foto: Tilyen Mucik)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
 
KardinaIFrancRodeVKristusu2 19.12.2012 20:33:39
Pevec Nino, pevec Dragan, pevec Anže, pevec Borut, pevec Peter, pevec Jože... Sama znana imena
Barbara Ramuta 23.12.2012 00:08:39
Tok znana da jih clovek sploh ne pozna!!!!
Več komentarjev