VIDEO: Še vedno mame navdušile s pevsko točko

Priljubljene in nagrajene igralke Vesna Pernarčič, Nina Valič, Vesna Slapar, Tijana Zinajić in Ana Urbanc so z avtorsko predstavo Še vedno mame dvorano nasmejale do solz in z zaključno pevsko točko iz nje izvabile verižne ovacije. Pika na i je bil poklon, pri katerem so se jim na odru pridružili tudi njihovi otroci, posebne gostje predstave pa so bile njihove - mame.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Predstava Mame

Ekipa mam (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Če so 'Mame' zgodba o življenju s svežim naraščajem, se v nadaljevanju 'Še vedno mame' dogajanje premakne v čas, ko so otroci že malo zrasli in imajo mame čas tudi za druženje in pripravo nastopa za dobrodelno predstavo. No, tako se jim je vsaj zdelo, urniki pa jih spravljajo v še večji stres: obšolske dejavnosti naraščaja, večerni tečaji za osebno rast, službene obveznosti, zapleti z ljubimci in peripetije z naraščajem partnerjev, ki sta jih dve mami ujeli v drugem krogu, ter modrosti, kot je tista, da je puberteta bolezen, zaradi katere bi morale biti mame vsak mesec upravičene do tedna dopusta v toplicah, so odlično testo za panče, na katere se publika odlično odziva.

Predstava Mame

Predstava Še vedno mame (Foto: Marko Delbello Ocepek)

In ko ravno misliš, da so mame pokazale že čisto vse, se zgodi še zaključna plesno-pevska točka, v kateri igralke res pokažejo vso svojo moč in še enkrat več dokažejo, da jim je ta igra pisana na kožo. Dobra dinamika, vrhunska izvedba umetnic iz ansablov šopka priznanih domačih gledališč ter občutek, da so v scenarij prelile svoje življenjske zgodbe, v katerih se lahko najde skoraj vsak gledalec, pa iz vsega skupaj delajo projekt, ki bi ga brez sramu lahko postavili tudi na oder Male Drame ali kakšnega drugega institucionalnega gledališča.

Predstava Mame

Mame s svojimi otroki (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev