Oglasno sporočilo

Sobotni izlet za celo družino: Pristaniški dan v Kopru

To soboto, 20. maja, od 9h dalje bo v Kopru živahno! Tradicionalni dogodek Luke Koper, kjer odprejo vrata pristanišča za vse obiskovalce, tudi letos napoveduje pestro dogajanje.

Vodeni ogledi po edinem slovenskem tovornem pristanišču so brezplačni, dogajanje v Kopru pa bodo popestrile še aktivnosti za otroke in odrasle.

Luka Koper - 2

Pristanišče si lahko ogledate z avtobusa, ladje ali s turističnega vlakca, lahko pa se prijavite na kolesarski izlet po luki, pohod po pristaniški poti ali poseben ogled kontejnerskega terminala, kjer bodo razstavili stroje in prikazali delo z njimi. Otroci bodo na Ukmarjevem trgu lahko ustvarjali, eksperimentirali, se preizkusili v zabavni televizijski izkušnji pred kamero na virtualnem ozadju, zidali z XXL kockami, si izbrali poslikavo obraza in še kaj.

Luka Koper - 3

Dogodek bo letos še posebej slavnosten, saj Luka Koper praznuje 60. obletnico svojega delovanja. Tisti bolj zgodnji bodo ob 10h ujeli slavnostno otvoritev, premierno slišali luško novo himno in se posladkali s torto. Potem pa preživeli zanimiv dan ob morju, ladjah in pristaniškem vrvežu.

Program in prijave Pristaniškega dne (do zapolnitve mest).

Naročnik oglasa je Luka Koper

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: