Spoznajte novo hosteso razreda MotoGP

Misica in manekenka Tina Gaber je velika oboževalka motorjev in adrenalina in že od nekdaj si je želela biti na dirki. Zdaj si jo bo lahko ogledala zelo od blizu, saj so jo izbrali za hosteso. Prva tekma, na kateri bo sodelovala, bo v začetku junija v italijanskem mestu Mugello.

Tina Gaber - 7

Tina Gaber (Foto: osebni arhiv)

Tini Gaber se je ponudila sanjska priložnost in seveda jo je zgrabila z obema rokama. Prijavila se je za delo hostese na tekmovanju MotoGP in bila izbrana med ogromno dekleti.

"Načeloma odkar sem postala miss, ne delam kot hostesa. To prepoved sem imela tudi zapisano v pogodbi. Če pa pride kakšna odlična priložnost, kot je sodelovanje na MotoGP, jo z veseljem zgrabim, ker se kaj takega ne zgodi vsak dan. Sem namreč velika oboževalka motorjev in adrenalina in že od nekdaj sem si želela biti na dirki," nam je pojasnila Tina.

Prva tekma, na kateri bo sodelovala, bo v začetku junija v italijanskem mestu Mugello. Zanjo bo to zelo naporen konec tedna, saj bo s petka na soboto ponoči priletela iz Las Vegasa v Ljubljano, samo zamenjala kovček in že sredi noči odrinila proti Mugellu.

Na Kanalu A in na VOYO si lahko ogledate neposredne prenose vseh dirk sezone 2013!

Dirko MotoGP za VN Italije, si lahko v živo pogledate na Kanalu A, 2.6.2013 ob 14:00, na VOYO pa vse treninge, kvalifikacije, ogrevanja in dirke vseh razredov - v živo ali arhiv preteklih dirk!

Tina Gaber - 1

Lepotička obožuje motorje. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: