Oglasno sporočilo

Svojo vizijo lahko oddate v časovno kapsulo prihodnosti

Kakšne zaobljube ste si zadali za novo leto? Poskrbite, da se jih boste držali, pri zasledovanju želja in vizij za prihodnost pa je lahko v pomoč tudi časovna kapsula, ki je svoje mesto pravkar dobila v Hali A v ljubljanskem BTCju.

Časovna kapsula je zaživela 14. decembra, ko smo na pobudo Prve osebne zavarovalnice in v družbi uspešnih slovenskih gospodarstvenikov ter medijsko prepoznavnih osebnosti proslavili prvi vseslovenski Dan prihodnosti. Vanjo so številni Slovenci in Slovenke že oddali svoje želje in vizije in vabljeni, da tudi sami zapišete, kaj si v prihodnosti želite zase ali za svoje otroke, za skupnost v kateri živite in jo soustvarjate. Pri zapisovanju želja in vizij za prihodnost sledite svoji notranji luči in načrtu, ki ga imate z življenjem.

Časovna kapsula - 1

Vsak mora za svojo prihodnost poskrbeti sam

»Le redko se naše želje uresničijo same od sebe,« sta si bila na 1. Dnevu prihodnosti edina predsednica uprave Prva Group Alenka Žnidaršič Kranjc in izvršni direktor Prve osebne zavarovalnice Janez Kranjc, prav vsi pa so se strinjali, da mora za svojo prihodnost vsak poskrbeti sam, si zamisliti vizijo in vztrajati na poti do njene uresničitve. Dan prihodnosti nas bo vsako leto opomnil, da je treba vzeti življenje v svoje roke, da mora vsak sprejeti odgovornost za svoje odločitve. Tako se lahko izogne marsikateremu neprijetnemu presenečenju na poti, če pa to že pride, jim življenjski načrt, ki ga imajo, daje moč, da premagajo temo in se vedno znova poženejo navzgor v prihodnost. 

Časovna kapsula - 2

Vizije in želje za prihodnost

Na 1. Dan prihodnosti sta svojo vizijo že oddala tudi ljubljanski župan Zoran Janković in predsednik uprave BTC Jože Mermal, do konca meseca januarja pa jo lahko prav vsak odda tudi v Hali A v BTCju. Svoje vizije pa lahko vsi oddajo tudi virtualno na spletni strani: www.casovnakapsula.prva.net. Prva se je zavezala, da bo vse želje in vizije v časovni kapsuli shranila na varno, čez 20 let, leta 2036, pa nas čaka javna razstava vseh vaših vizij in želja!

Časovna kapsula - 3

Nagrada za razmislek o prihodnosti

Želje so lahko podpisane ali anonimne. Prva bo vse natisnila in jih shranila v fizično časovno kapsulo 2036. Med vsemi oddanimi vizijami bo Prva vsak teden izžrebala 6 srečnih nagrajencev. 15. januarja 2017 bodo v glavnem žrebanju izžrebali še srečnega prejemnika glavne nagrade, to je 700 evrov na Prvi Premium naložbeni polici Prve osebne zavarovalnice.

Vabljeni tudi na Facebook profil Prva osebne zavarovalnice.

Časovna kapsula - 4

Naročnik oglasa je Prva osebna zavarovalnica

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: