Tanja Ribič z angelskim glasom prepeva: 'Zaljubljena sem'

Pevka, igralka, režiserka in sodnica v šovu Znan obraz ima svoj glas Tanja Ribič je po dolgem vročem poletju septembra na polno zavihala rokave. A si kljub natrpanemu urniku vedno vzame čas za svoje najbližje, ki jih podpira na vsakem koraku, in oboževalce, ki jih je presenetila s prepevanjem ljubezenske pesmi.

Tanja Ribič je preprosto zaljubljena v življenje, kar vedno znova dokazuje tudi s svojimi projekti. Eden izmed njih je režija sinhronizacije za Disneyjev animirani film Koko in velika skrivnost, ki v kina prihaja konec leta. Zgodba o Miguelu, ki sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, pa je tudi v pevki vzbudila spomine na njene glasbene začetke in si ni mogla pomagati, da ne bi pred odhodom na vaje malo zapela. "Woman in love je poleg Blue bayou pesem mojega otroštva ..." je zapisala ob objavi izseka iz pesmi, ki jo je zapela kar na stopnišču in z njo razveselila svoje sledilce.

Katerih osem pevcev nas bo v novi sezoni zabavalo v oddaji Znan obraz ima svoj glas?

Tanja za zdaj ostaja skrivnostna, s katerim od njenih prihajajočih projektov je mogoče povezati skladbo. Morda se bo v originalno pevko Barbro Streisand že kmalu prelevil kateri od osmih kandidatov šova Znan obraz ima svoj glas, ki jeseni prihaja na Pop TV? Tanja Ribič nas bo ob Ireni Yebuah Tiran in Gojmirju Lešnjaku - Gojcu v priljubljeni oddaji že kmalu zabavala s svojimi komentarji in ukanami ob preobrazbah slovenskih glasbenikov v svetovne zvezde.

Ob angelskemu glasu pa ima pevka tudi mičen stas. A ji resno grozi, da jo bo kmalu prerasla njena najmlajša hčerka, 11-letna Ela, s katero si bosta lahko kmalu že izmenjevali obleke. Da imata podoben okus, sta dokazali na nedavni fotografiji, ob kateri so Tanjini sledilci priznali, da je kljub enakim oblačilom, razlika očitna, saj da je Ela bolj podobna svojemu očetu Branku Đuriću. A hkrati se strinjajo, da sta ravno zato obe edinstveni lepotici, kot tudi starejša hčerka Zala, ki se je že velikokrat preizkusila v manekenskih vodah, a se zadnje čase bolj posveča pesništvu.

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
24URNITURŠKIŽREBEC 14.09.2017 14:16:50
OD KVALITETE NOVICE MI JE POKNIL EKRAN, JA, KVALITETNA NOVICA; IZJEMNO, IZJEMNO.
Več komentarjev