Tara in Tomi kot par prvič na rdeči preprogi

Kmalu bo minilo eno leto, odkar sta televizijska voditeljica Tara Zupančič in pevec Siddharte Tomi Meglič uradno potrdila, da sta par. Zaljubljenca sta se na podelitvi medijskih nagrad žarometi sprehodila tudi po rdeči preprogi.

Tara Zupančič in Tomi Meglič - 3

Tomi Meglič in Tara Zupančič na rdeči preprogi (Foto: Miro Majcen)

Tara Zupančič in Tomi Meglič - 2

Tomi in Tara (Foto: Miro Majcen)

Večino slovenske estrade smo včeraj lahko opazili na podelitvi medijskih nagrad žarometi. Po rdeči preprogi sta se sprehodila tudi televizijska voditeljica Tara Zupančič in pevec skupine Siddharte Tomi Meglič.

Parček se je za to priložnost barvno uskladil in se je raje zatekel k varni črni, kot da bi eksperimentiral z barvami. Zaljubljenca sta se tako po skoraj enem letu zveze prvič uradno pojavila na rdeči preprogi kot par. Seveda moramo upoštevati tudi, da pri nas ni toliko priložnosti, kot jih imajo tuji zvezdniki na izbiro, da se s svojimi lepšimi polovicami sprehodijo pred fotografskimi bliskavicami.

Tara in Tomi ta večer nista bila samo povabljenca, ampak tudi podeljevalca. Podelila sta žaromet za naj igralko za leto 2016, ki je šel v roke Katarini Čas.

Taro pa že čaka nov izziv oziroma nova voditeljska vloga. Potem ko je bila voditeljica rubrike POP IN, bo po novem vodila enega najbolj pričakovanih šovov te pomladi Zvezde plešejo. Prva oddaja bo na sporedu že 12. marca na POP TV.

Tara Zupančič in Tomi Meglič - 1

Parček je podelil nagrado za naj igralko leta. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 29
 
Titanum 15.03.2017 12:14:56
Ja, Tomi ima iz Prešnjega razmerja 2 Otroka. Z Manikenko Manco Simčič, s katero sta se lani razšla po 10ih letih, hm...
Več komentarjev