Tara Zupančič: Vsaka ženska bi morala biti fatalna za svojega moškega

Letos sta med kandidatkami za naziv Femme fatale 2016 tudi televizijska voditeljica Tara Zupančič in Alma Rekić, sodnica v kuharskem šovu MasterChef Slovenija. Z njima smo se med drugim pogovarjali, kaj mora imeti fatalna ženska in v čem se počutita najbolj zapeljivo.

Fotogalerija (7)

  • Tara Zupančič - 1
  • Tara Zupančič - 2
  • Tara Zupančič - 3
  • Tara Zupančič - 5
  • Tara Zupančič - 7
  • Tara Zupančič - 8
  • Tara Zupančič - 6

1. Katera ženska je za vas usodna ženska?

Tara Zupančič: Mogoče klišejsko, pa vendar Monica Bellucci. In Angelina Jolie. Belluccijeva, ker je bila pri 45 letih razglašena za najbolj seksi mamico in Jolieva, ker je ob vsej svoji lepoti, inteligenci in predanosti temu, kar počne, še malce nevarna. Drzna, pa vendar srčna. Nasploh so zame igralke fatalne ženske.

Alma Rekić: Zame je usodna ženska tista, ki ima nek življenjski uspeh, hkrati pa izžareva nekaj, kar lahko rečemo moč, ženstvenost … nikakor pa ni neka manekenka, misica le zaradi morebitne zunanje podobe.

Tara Zupančič - 6

Voditeljica POP IN-a Tara Zupančič (Foto: osebni arhiv)

2. Kdo ali kaj je zate Femme fatale?

Tara: Zame je fatalna ženska, ki s svojo navzočnostjo in karizmo ujame pozornost drugih, je na prvi pogled malce skrivnostna, pa čeprav je v sebi izjemno odprta in ljubeča oseba. Pa četudi daje vtis nedostopnosti, jo ima človek v trenutku, ko spregovori, rad … pa še sam sprva ne ve zakaj. In pa da njena čustvena inteligenca in srčnost dajeta navdih tudi drugim ljudem.

Alma: V Sloveniji je zame Femme fatale Anja Brglez, svetovni gospodarski forum WEF ji je leta 2005 podelil naslov Global Leader of tomorrow in je bila na seznamu najbolj vplivnih Zemljank ...

3. Kaj mora imeti Femme fatale?

Tara:
Zavedati se svojih "fatalih" lastnosti. Tudi to jo dela "usodno" pravzaprav. Imeti mora to zavedanje, da ve kdo je pa vseeno ostaja skromna pri tem. Imeti mora globok pogled, iz katerega brez besed pove marsikaj.

Alma: Je tista, ki je moški ne pozabi zlahka, je urejena, prijetna sogovornica, inteligentna, razgledana, ima smisel za humor, na videz je videti nedostopna, izžareva svojo notranjost, čutna, karizmatična, odločna, poslovna in še in še …

4. Kaj pri ženski določa fatalnost?

Tara: Velikokrat se ta usodnost povezuje z lomljenjem moških src, s hitrim omreženjem in nekako malce negativnem predznakom. Za moške, ki jih v roke dobi taka ženska, seveda. Ampak mislim, da bolj kot to pri ženski fatalnost določa pravilno "doziranje" vseh "usodnih" lastnosti, izžarevanje energije in šarma.

Alma: Stereotipno razmišljanje je o fatalnosti, da je to zapeljiva hladna ženska z bujnim oprsjem, zapeljivimi ustnicami … je vse to, kar sem že omenila v prejšnjem odgovoru.

Alma Rekić

Alma Rekić, sodnica v kuharskem šovu MasterChef Slovenija (Foto: POP TV)

5. Ali je pomemben videz ali izžarevanje energije?

Tara:
Oboje. Vsi ljudje smo izjemno vizualna bitja in to je prvo, kar naše oči zaznajo. Lepoto. Je pa res, da brez energetske podlage tudi ta ne more zasijati. Zato so najlepše ženske tiste, pri katerih čutimo njihovo izjemno energijo.

Alma: Vsekakor izžarevanje energije.

6. Ali ste bili 'fatalna' že za kakšnega moškega?

Tara: Bila in sem. Vsaka ženska bi morala biti fatalna za svojega moškega.

Alma: Ne bi vedela (nasmeh).

7. Če se ozremo v svet slavnih in zabavnih po svetu in pri nas. Verjetno najdemo kar nekaj izjemnih žensk, ki navdihujejo druge? Katere bi to bile po vašem mnenju?

Tara: Kot sem že rekla, so zame to igralke. Zaradi svojega dela imajo toliko različnih obrazov, karakterjev in zgodb. Toliko različnih možnosti, da s svojo osebnostjo zasijejo. In zdi se mi, da so večina tudi zasebno izjemno čustveno inteligentne, razgledane in nasploh nekaj posebnega. Imajo dušo in so izjemne umetnice. To so ženske, ki jih občudujem.

Alma: Anja Brglez.

8. Poleg tega, da mora fatalna ženska izžarevati lepoto, kaj mora še imeti?

Tara: Malce drznosti, skrivnostnosti, nevarnosti. V sebi mora imeti mora rock 'n' roll. Obenem pa mora imeti tisto posebno toplino, čustvenost, srčnost in karizmo. Pa jasne cilje ter močno osebnost. Mora biti ženstvena, pa vseeno znati poprijeti za vsako moško delo.

Alma: Inteligenco, razgledanost, smisel za humor, čutnost, karizmatičnost, odločnost ...

9. Katera je vaša najbolj fatalna kvalieteta?


Tara: Moja karizma.

Alma: Uff, mogoče poslovnost, odločnost, karizma ...

10. Če bi zbirali fatalnega moškega, kdo bi to bil in kaj bi moral imeti?

Tara: Pri moških ni veliko drugače kot pri ženskah. Drznost, čustvena inteligenca, pogum, malce skrivnostnosti, karizma in navzočnost. In najbrž je vsak, ki si ga izberemo za svojega, fatalen. Sploh, če ostane ob tebi za zmeraj in da prebudi tisto fatalnost, ki jo ženske včasih skrivamo nekje toliko časa, dokler ne spoznamo pravega moškega.

Alma:
Vse kot ženska.

11. V čem se počutite najbolj zapeljivo?

Tara: Mislim, da zapeljivost sploh ne pogojuje oblačila, ampak občutek, ki izhaja iz notranjosti. Zato so pi meni lahko to že samo strgane kavbojke.

Alma: Pižami (nasmeh).

12. Kaj bi vam pomenilo, če b osvojili naziv Femme fatale 2016?

Tara: Naziv je čudovit. Bila bi počaščena.

Alma: Meni osebno bi pomenilo, da sem v svojih letih naredila ogromno stvari od dobrodelnosti, do približevanja svojega poklica otrokom ter zavedanje, da sem pustila pečat v kulinariki.

Tara Zupančič - 4

Tara Zupančič in Alma Rekić sta kandidatkami za naziv Femme fatale 2016. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
NightStalker 05.07.2016 08:58:34
tara zupančič nima pojma kaj pomeni femme fatale, v bistvu cela tale perutninska procesija raznih misic in starlet nima pojma, razen morda iris mulej, ker ima iq milijon
YiuYiu 05.07.2016 11:59:32
milijon ima ko ne razmišlja..
Več komentarjev