Tina Maze potrdila nosečnost: Pričakujeva novo življenje!

Tina Maze, naša najboljša smučarka vseh časov, je na družbenih omrežjih potrdila veselo novico, da s partnerjem Andreo Massijem pričakujeta prvega otroka. Veselo novico sta podkrepila s simpatično fotografijo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on

"Letošnja zima bo zelo posebna…. pričakujeva novo poezijo – novo življenje !!! Ni besed, kako srečna sva in kako zelo se veseliva nove, starševske vloge. #24tednov," je 34-letna Tina Maze na družbenih omrežjih potrdila nosečnost.

Mazejeva je veselo novico sporočila v slovenščini, italijanščini in angleščini, k zapisu pa je objavila  prikupno fotografijo, na kateri se drži za zaobljeni nosečniški trebušček, Andrea Massi pa jo gleda z drevesa.

Tina in Andrea, ki je 16 let starejši od nje, se bosta čez nekaj mesecev tako prvič preizkusila v starševski vlogi.

Tina Maze je letos januarja na veleslalomu v Mariboru uradno sklenila bogato smučarsko kariero in se poslovila od belih strmin. V cilju so jo pospremili glasni vzkliki navijačev, ki so se poklonili naši najboljši alpski smučarki vseh časov.

Srečnemu paru čestita tudi ekipa 24ur.com.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 121
FesterAdams 21.11.2017 09:21:14
Ach.., onegavila se je...
Več komentarjev