Tinkara Kovač rodila deklico

Pevki Tinkari Kovač in partnerju Mateju Mljaču, ki imata že 4-letno hčerkico Galo, se je pridružila nova družinska članica. Njena prvorojenka, ki rojstni dan praznuje 4. aprila, je tako tik pred prazniki dobila eno najlepših daril – mlajšo sestrico.

Tinkara Kovač

Tinkara ima zdaj dve hčerkici. (Foto: Matej Mljač)

Tinkara Kovač

Tinkara Kovač (Foto: Andraž Blaznik)

Prej tričlanski družinici se je pridružila še ena deklica, in tako je 4-letna Gala dobila mlajšo sestrico, katere imena pa še niso razkrili.

Tinkara Kovač je imela sicer rok poroda 1. aprila, a je rodila dva dni prej. Nova članica družine je namreč na svet prijokala 30. 3., v soboto popoldne. Zato bosta sestrici rojstni dan praznovali skupaj, je nedavno dejala primorska pevka.

Za razliko od nekaterih nosečnic je bila glasbenica med drugo nosečnostjo zelo dobre volje in polna energije. Med drugim jo je na enem od zadnjih pregledov pohvalila tudi njena ginekologinja, ki je dejala, da je Tinkara ena redkih nosečnic, ki so tik pred porodom tako nasmejane.

''Trenutno je moje počutje najboljše do zdaj,'' je dejala Tinkara, ki je drugo nosečnost doživljala, kot da bi bilo prvič, saj je bila po njenih besedah popolnoma drugačna od prve.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
AQUA123 02.04.2013 23:08:46
ne bodite nesramni...kot pevka je vredu, se jo da poslušat, za razliko od katerih drugih. čestitke!
Več komentarjev