Tjaša Kokalj Jerala razkrila, da je rodila dvojčici

Nekdanja miss Universe, modna novinarka in blogerka ter televizijska voditeljica Tjaša Kokalj Jerala je že pred tedni postala srečna mamica dvojčicam. A je že v prvi objavi na Instagramu zdaj povedala, da ju ne misli izpostavljati v javnosti.

 

"Zdaj imam dve dekleti, dve mali borki, ki vodita moj svet. Rada bi se zahvalila vsakemu od vas za ljubka sporočila, misli in besede upanja. Po desetih tednih smo končno doma. Nisem skrivala svoje nosečnosti, a zame je to zelo zasebna stvar. Zato me ne boste prav kmalu videli, da bom objavljala fotografije svojih dvojčic. Upam, da razumete moja prepričanja. Objemi in poljubi od vseh nas," je ob fotografiji dveh plišastih figuric in napisom "who run the world <3 Girls <3" (kdo vodi ta svet <3 dekleta <3), zapisala Tjaša Kokalj Jerala.
 
Kot so poročali številni mediji, je Tjaša septembra rodila v šestem mesecu nosečnosti, a o tem ni hotela preveč razpredati v javnosti. Zdaj pa srečna, da je svoji dvojčici končno lahko pripeljala domov, kar je tudi oznanila s pričujočo objavo na Instagramu. 

Lepotico poznamo kot miss Universe leta 2007, napisala je tudi kriminalni roman, sicer pa je modna novinarka in blogerka ter stilistka, vodila pa je tudi oddajo TOP4 s Tjašo Kokalj na Kanalu A. z možem Klemenom se je precej naskrivaj poročila poleti leta 2015, tako skrbno kot je varovala svojo nosečnost in prezgodnji porod, pa bo očitno varovala tudi zasebnost svojih dvojčic.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
ssecnik 22.11.2017 17:23:44
Ma pegaste joške kot prepeličje jajce.
Več komentarjev