To je najlepša Slovenka

Dobili smo še eno slovensko lepotico. Letošnja miss Slovenije je postala Maja Zupan iz Britofa pri Kranju. Na izboru za najlepšo je krono prejela od lanske miss Maje Taradi. Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc, druga spremljevalka pa Patricija Finster.

Za lepotni naziv miss Slovenije 2017 se je v finalnem izboru potegovalo 15 deklet. Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc iz Maribora, druga pa Patricija Finster iz okolice Gornje Radgone. Miss Slovenije 2017 je postala Maja Zupan.

Prav omenjena dekleta so si razdelila tudi nekatere druge nazive. Zupanova je namreč postala tudi miss osebnosti. Kot dekle, ki je najbolj prijetno in "ima največje srce", jo je videla ekipa organizatorjev in partnerjev prireditve ter finalistke same. Krajnčeva je postala tudi miss revije Nova, Finstrovo pa so za najlepšo izbrali bralci Slovenskih novic. Miss fotogeničnosti je postala Nina Dolić.

Lepotice so se v skladu s tradicijo občinstvu predstavile v dnevni in večerni opravi ter v kopalkah, superfinalistke pa so morale odgovoriti tudi na vprašanja žirantov.

Kandidatke so se na izbor pripravljale mesece, med drugim so se povzpele tudi na Triglav in sodelovale pri številnih dobrodelnih akcijah in projektih.

Zupanova se bo na finalnem svetovnem izboru, ki bo novembra v mestu Sanja na Kitajskem, spopadla s 130 lepoticami iz držav vsega sveta. Ob tem pa je dobila tudi celoletno štipendijo in priložnost sodelovanja v različnih aktivnostih po svetu.

Zmagovalki je ob predaji krone zaželela vse najlepše tudi zdaj že bivša miss Maja Taradi in ji obljubila svojo podporo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 169
 
danijel_28 11.09.2017 22:12:43
Kakšen napihnjen obraz, vuh. Najbolj zanimivo je to, da sta ravno ti dve poleg nje precej lepši od te z Britofa, no s Kranjskega britofa, samo ne vem, ali gre za kraj, ali za pravi britof, verjetno kar za slednje. Kaj je komisija iskala pri dekletih? Očitno razgledanost, kot pa samo lepoto, sicer bi izbrali pravo. Se vidi, kdo je bil vse v žiriji, Nuša Derenda itd., da ne znajo izbirat prave lepote, ampak iščejo inteligenco. Zgrešeno, zgrešeno, polomija, brca v temo, kiks, polom. Slovenija nima šans. In kje je tista črnolaska, ki bi morala priti vsaj med prve tri, in zakaj je tale črnolaska na tretjem mestu, če pa jo je folk, oziroma komentatorji z Slovenskih novic izbrali za najlepšo. Katastrofa.
Več komentarjev