VIDEO: Tri narodnosti na istem odru – to so Neprilagojeni

Slovenka, rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, in čistokrvni Slovenec s kranjskim pedigrejem so formula za odlično komedijo Neprilagojeni, ki je ravnokar doživela premiero. Gre za resnične zgodbe standup komikov Martine Ipša, Klemna Bučana in Željka Čakarevića - Željkića. S pravo dozo smeha in tudi kritičnosti.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Martina Ipša, Željko Čakarević, Klemen Bučan

Martina Ipša, Željko Čakarević in Klemen Bučan (Foto: Standupsi)

Slovenka, rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec, ki je odraščal v Kranju, vstopijo v bar … To ni začetek šale, ampak začetek plodnega sodelovanja treh ustvarjalcev na področju humorja. Predstava Neprilagojeni govori o tem, kako so jih okoliščine zaznamovale, kako so odraščali, kakšni so postali, kaj jih navdihuje in kaj jih nasmeji. So drzni, sproščeni, nadarjeni in predvsem zelo smešni. Martina Ipša, Željkič&Željudin in Klemen Bučan imajo skupaj več kot 30 let ustvarjanja vsebin na odru, televiziji in radiu.

Martina Ipša, ki je po uspešnih predstavah, kot so Muca maca 2, XXL Bejbe, Mož iz Manče, zašla tudi v televizijske oddaje je ženska brez dlake na jeziku. Klemen Bučan je kariero v šovbiznisu začel z vlogo v priljubljenem filmu Tu pa tam, svoj televizijski voditeljski krst pa je doživel na POP TV-ju v oddajah Bitka Parov ter Survivor - Na robu preživetja. Željkić pa se je po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, na odru prvič preskusil pred tristoglavo množico.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
Skladnost 23.03.2017 14:54:20
Čistokrvni Slovenec je najbrž le Željko Čakarević....
Več komentarjev