Umrla je Meta Malus

Umrla je znana slovenska astrologinja Meta Malus. Znana je bila po pisanju horoskopov, zelo rada pa je imela tudi živali in naravo. Stara je bila 61 let.

Meta Malus

Meta Malus je umrla zaradi bolezni. (Foto: E plus)

Novico je preko njene strani na Facebooku sporočil njen sin Iztok Medja. ''Konec je dojemala le kot del življenja, zato tega tudi ni prej oznanjala ali se poslavljala. Želi, da se je spominjamo po vsem dobrem, kar je počela najraje in s srcem do zadnjih dni,'' je zapisal Medja. Pokojna astrologinja je sicer znana po izjavi: "Umiranje je treba doživeti. Ker šele takrat veš, zakaj trpiš zaradi nekaterih travm."

Malusova, ki je odraščala na podeželju, v Šmartnem ob Paki, je bila najmlajši otrok gostilniške družine. Njena prva ljubezen je bila glasba, zato je postala pevka zabavnih popevk, pela pa je v ansamblu. Pevska kariera ji sicer ni bila usojena, saj se je v Italiji seznanila s parapsihološkimi vedami, zaradi česar se je navdušila nad astrologijo. Po vrnitvi domov se je preizkusila kot krčmarica, a spoznala je, da lahko od svojega talenta, izkušenj in znanja živi, predvsem pa lahko pomaga ljudem. Začela je napovedovati prihodnost in pisati horoskope, pri čemer je postala ena vodilnih slovenskih astrologinj. Znani vedeževalec Danijel Šmid - Danny je nekoč izjavil, ''da mu napoveduje prihodnost samo Meta Malus''.

Svoj zadnji horoskop je Malusova objavila v torek.

Meta Malus

Malusova je bila v kometarjih družbeno-politične scene pri nas pogosto brez dlake na jeziku. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: