Upanje s Sanjo Grohar

Sanja Grohar je v prazničnem decembru še posebej dejavna. Čeprav ji številni nastopi in snemanja vzamejo precej časa, še vedno najde dovolj energije in ljubezni za otroke.

Sanja Grohar

Sanja vedno najde čas za ljudi, ki potrebujejo pomoč. (Foto: Jaka Vinšek)

Poleg nastopov, intervjujev ter snemanj nove sezone Tv Tube si Sanja Grohar vzame čas tudi za vlivanje upanja ljudem, ki to potrebujejo. Prejšnje leto je z dijakinjami Srednje šole Jesenice pripravila dobrodelno modno revijo, s katero so zbrali 600 evrov za nakup daril otrokom, ki so božič preživljali v bolnišnici. Sanja tudi redno sodeluje in ustvarja Stekleničke upanja za bolnike, obolele za rakom.

Sanjine stekleničke upanja

Njeni Steklenički upanja

"Prejšnje leto sem doživela neverjetno izkušnjo, ki mi je ostala v lepem spominu. Ob obdarovanju otrok v Bolnišnici Jesenice me je neizmerna hvaležnost v očeh otrok in njihovih mamic resnično ganila. Sicer bom pa z ustanoviteljico projekta Stekleničke upanja Klavdijo Kurent tudi letos (danes, 18. 12., med 11. in 19. uro) ustvarjala Stekleničke upanja v spodnji etaži veleblagovnice v centru Ljubljane. Stekleničke ustvarjam z največjim veseljem, namenjene pa so izključno bolnikom, ki bolehajo za rakom in je upanje edino, kar imajo v tem trenutku . To so pravzaprav stekleničke za zdravila, ki jih oblečejo v fino maso ter zapečejo. Bolniki, ki jih dobijo v dar, v stekleničko zaprejo listek z željo ter upanji. Nikoli mi ni odveč priskočiti na pomoč društvom in organizacijam, ki se zavzemajo za pomoč ljudem v stiski, saj na žalost nikoli ne vemo, kdaj bomo pomoč potrebovali tudi sami. Življenje se hitro obrne okoli in ni lepšega kot pozitivna energija ter zahvala, ki jo prejmeš v zameno za pomoč."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
_glamour_ 20.12.2009 22:43:46
naj kar pri dobrodelnosti ostane, ji bolj gre kot petje
Več komentarjev