Oglasno sporočilo

V sedmi dobrodelni akciji NIVEA Podajte nam roko! zbrali rekordnih 110.316 rok!

Na poti do izobrazbe je podjetje Beiersdorf, d. o. o., z zbiranjem rok in donacijo pomagalo že sedmo leto zapored. Skupaj z vami so za Učni sklad NIVEA zbrali več kot 110.316 rok, kar je nov rekord v številu zbranih rok.

NIVEA

(Foto: arhiv naročnika)

Podjetje Beiersdorf, d. o. o., je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že sedmo leto zapored otrokom in mladostnikom iz socialno šibkega okolja pomagalo do življensko zelo pomembne vrline – znanja. V vseslovenski akciji pa ste ključno vlogo prevzeli vi, dobrosrčni darovalci. Vseh skupaj, ki ste odtisnili svojo dlan, je bilo 110.316! S tem je Učni sklad NIVEA postal bogatejši za 55.158 eurov, kar pomeni, da bo štipendijo prejemalo 12 šolajočih, ki si sicer izobraževanja ne bi mogli privoščiti. Sredstva v Učnem skladu NIVEA so namreč v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države.

NIVEA

(Foto: arhiv naročnika)

Tudi letos je za vsako podano roko, vsak zbran odtis dlani, podjetje Beiersdorf prispevalo 0,5 eura v Učni sklad NIVEA. Odtisi dlani so se tri tedne zbirali na spletni strani www.nivea.si/roke, na dogodkih zbiranja dlani z ambasadorji NIVEA Podajte nam roko! v nakupovalnih centrih in po pošti. Vse roke so se v predprazničnem duhu zbirale na temo želja. Na vsako oddano roko ste bili zato vabljeni zapisati tudi svojo željo. V tem vdušju so torej zbrali tudi 110.316 želja! Posebna novost letošnjega zbiranja rok pa je bila donacijska stojnica, na kateri ste si lahko za donacijo v poljubni vrednosti izbrali promocijski izdelek NIVEA. Pri tem ste zbrali še dodatnih 2.551 eurov.

NIVEA

(Foto: arhiv naročnika)

V dobrodelnosti so se letošnji akciji pridružili tudi ambasadorji NIVEA Podajte nam roko! – Manca Košir, Jose, Nina Wabra, Peter Kauzer, Boštjan Gorenc - Pižama in Matjaž Kek so na petih dogodkih v Ljubljani in Mariboru spodbujali mimoidoče, da tudi sami podajo roko in nanjo zapišejo svojo željo. Skupaj so tako zbrali več kot 2.000 rok.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: