VIDEO: 'Vse, kar lahko dam, je glasba'

Lea Sirk se pred vstopom v četrto sezono oddaje Znan obraz ima svoj glas neizmerno veseli. "To je končno oddaja zame. Lahko plešem, pojem, igram in ustvarjam," pravi simpatična pevka, ki ima še marsikaj za pokazati. Odkrivala bo tako dolgo, dokler ne bo presegla same sebe. Pokukajte v zakulisje nastanka njene nove udarne uspešnice!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Simpatična Lea Sirk se pred vstopom v četrto sezono oddaje Znan obraz ima svoj glas neizmerno veseli tega, da bo občinstvo ter oboževalke in oboževalce glasbe in smeha imela veliko bližje. "To je končno oddaja zame. Lahko plešem, pojem, igram in ustvarjam. Svoje ideje, znanje in izkušnje bom lahko delila, pa četudi ne bom v liku Lea Sirk," pravi tik pred premiero prve oddaje, ki bo na sporedu POP TV v nedeljo, 24. septembra, ob 20. uri.

Njeno delovanje je sicer vsa ta leta je potekalo nekoliko bolj iz ozadja, kjer se je Lea počutila varno in ustvarjalno. V svojem ustvarjalnem delu ni nikoli zares počivala, kot backvokalistka, učiteljica petja in pisanja pesmi za druge. Predvsem pa se je posvečala pisanju glasbe zase. "To je ponavadi najtežje. Za druge vedno nekaj ustvariš, saj so ponavadi tvoj navdih. Ko ustvarjaš zase je zmeraj nekoliko težje, morda tudi za to, ker do sebe nisi odprt ali pa zaradi tega, ker ne veš o čem bi pisal. Posamezniki se velikokrat poistovetimo s težjimi temami in to je tudi bila moja motivacija. Da se ozrem in poiščem nekaj, kar je globlje v meni o tem začnem pisati, peti. Ko ugotoviš, da je tega precej, je lažje. Trenutno imam veliko materiala za svoj drugi album, ki bo nedvomno zavil v drugo smer," še dodaja Lea.

Lea Sirk

Lea Sirk še zadnje dni pred začetkom šova Znan obraz ima svoj glas izkorišča za posvečanje sami sebi ter svoji novi glasbi. (Foto: POP TV)

"Pesem Freedom je bila začetek odkrivanja sebe," pravi Lea. Sedaj ugotavlja, da ima še marsikaj za pokazati, za dati na pladenj in odkrivala bo tako dolgo, dokler ne bo presegla sama sebe. V oddaji Znan obraz ima svoj glas bo za to zagotovo imela več kot le eno priložnost, ki jo bo zagotovo znala izkoristiti.

V zgornjem posnetku pa lahko prisluhnete melodijam njene udarne nove pesmi Back to being me

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
BŠK 17.09.2017 15:11:14
Lea, zakaj si se pokreljala? Greva raje v Truške z mojim Abarthom in se z MTB zapeljeva še malo po okoliških gričih
Več komentarjev