VIDEO: 'Kdor dela proti, je prav, da je gotof!!!'

Glasbenica Natalija Kolšek, ki je včasih prepevala v narodnozabavni skupini Ptujskih 5, je ogorčena nad početjem Stojana Auerja. Kot pravi, jo je s svojim političnim ’kockanjem’ in sprenevedanjem zelo razočaral in ga ne podpira več ...

Natalija Kolšek je leta 2006 posnela pesem Himna Maribora, v videospotu za omenjeno skladbo pa nastopa tudi Stojan Auer.

"Sprva niti nisem vedela, da je pesem namenjena njegovi takratni kandidaturi; odločila sem se na podlagi vabila za sodelovanje v Himni Maribora. Všeč mi je bilo besedilo in tudi melodija. Prav tako moram povedati, da se mi je že takrat (leta 2006) zdelo, da Maribor nujno potrebuje spremembe in se mi je Auerjev program zdel še najbolj primeren za Maribor (boljši od drugih kandidatov). Z njegovim političnim ’kockanjem’ in sprenevedanjem pa me je zelooo razočaral in ga ne podpiram več!!! Pesem mi je še vedno všeč in sem jo odpela s pristnim, iskrenim, strastnim domoljubjem!!! Hura za naš Maribor in kdor dela proti, je prav, da je gotof!!!" pravi Natalija in poudarja, da se ne izpostavlja zaradi lastne promocije. Meni namreč, da je tisti, ki se kot javna oseba v teh časih ne opredeljuje, na strani nepoštenih, ki se tresejo za svoj položaj.

Natalija Kolšek

Natalija je ogorčena nad trenutnim stanjem v štajerski prestolnici. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
 
deleteend 18.12.2012 05:56:08
Natalija mi je najlepša in najbolj sexy pevka pri nas...in če bi imel možnost bi se ji rad osebno posvetil......njenih pesmi ne poznam...poznana pa mi je ona...in je NJAMIIIII!
Več komentarjev