VIDEO: Maja Keuc razmišlja o selitvi na Švedsko

Maja Keuc, ki se trenutno posveča študiju glasbe na Nizozemskem, se je za nekaj dni vrnila domov in si vzela čas tudi za pogovor z našo ekipo. Zaupala nam je, zakaj je spremenila barvo las, in povedala, da je še vedno zaljubljena v Šveda.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Maja Keuc - 1

Maja se na Nizozemskem počuti odlično. (Foto: osebni arhiv)

Maja Keuc, ki je zasijala v prvi sezoni šova Slovenija ima talent, trenutno živi na Nizozemskem, kjer se posveča študiju na glasbeni akademiji. Pred prazniki se je za nekaj dni vrnila v Slovenijo, kjer bo med drugim nastopila v sobotni oddaji Vid in Pero šov.

Sicer pa je njen postanek pri domačih kratek, saj se že v torek vrača v deželo tulipanov, kjer jo čaka naporno izpitno obdobje. A pevka, ki zaključuje prvi letnik glasbene akademije, se nad zahtevnostjo študija ne pritožuje. Pravi namreč, da se lahko končno ukvarja tudi z drugimi stvarmi, ki jo zanimajo v glasbi.

''Zelo se zanimam za produkcijo glasbe, za delo v studiu. Rada bi producirala in pisala komade za druge izvajalce. Trenutno me veseli tudi igranje instrumentov, čemur v preteklosti nisem posvečala veliko pozornosti. Sicer sem igrala violino osem let, ampak z violino nekih komadov ne morem ravno ustvarjati. S klavirjem ali kitaro pa je to seveda bistveno lažje in zato je zdaj to na mojem seznamu prioritet,'' je povedala pevka, ki jo v zvezi s študijem najbolj skrbi visoka šolnina.

Simfonična ekstaza Roka Goloba - 88

Pevka si želi ustvarjati tudi na Nizozemskem in Švedskem. (Foto: Miro Majcen)

Nizozemce medtem opisuje kot zelo odprte in prijazne ljudi, a za možnost, da bi tam našla tudi ljubezen, je že prepozno. Maja je namreč že leto dni zaljubljena v švedskega glasbenika in ljubezen, pravi, kljub razdalji, še kar traja.

''Razdalja naju ne ovira. Zdi se mi, da je vse v prilagajanju, želji in volji. Vse se da, če se hoče. Zdaj res verjamem, da se vse da, če se le hoče!''

Sicer pa je Maja svojo ljubezen že pripeljala v Slovenijo, medtem ko sama ne skriva navdušenja nad življenjem na Švedskem.

Maja Keuc bo gostja oddaje Vid in Pero šov v soboto, 27. aprila.

''Mislim, da se ne bi imela težav prilagoditi in nekega dne zaživeti na Švedskem,'' nam je zaupala 21-letnica, ki se s svojim glasbenikom poleti odpravlja na skupen dopust, a je trenutno še vse odvisno od njunega natrpanega urnika.

Bo pa v natrpanem urniku našla čas, da se sreča s prijateljema Vidom Valičem in Petrom Polesom, ki v svoji oddaji Vid in Pero šov izpolnjujeta želje. In kaj bi si zaželela Maja? Preverite v videoprispevku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 109
Jaka Planinc 18.03.2014 16:55:46
ČE BO NEKAJ ČASA ŠTIMALO VSAJ V POSTELJI,MED RJUHAMI,HM.! ZA NAPREJ SE PA NE VE,ŠE ČIST NATANČNO.!!
Več komentarjev