VIDEO: Najbolj ga ob živce spravljajo ženske

Bili smo na premieri muzikala Ženske na robu živčnega zloma, ki je nastal po filmskem scenariju španskega režiserja Pedra Almodóvarja. Predstave se je udeležilo ogromno znanih oseb, mi pa smo jih med drugim povprašali tudi, kaj njih najbolj spravlja ob živce …

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Na velikem odru Mestnega gledališča ljubljanskega so uprizorili zadnjo premiero v gledališki sezoni 2012/2013.
 

Ženske na robu živčnega zloma - 3

Muzikal je nastal po filmskem scenariju španskega režiserja Pedra Almodóvarja, pri nas pa je bil uprizorjen prvič. (Foto: Barbara Čeferin)

Dve uri trajajoč muzikal Ženske na robu živčnega zloma je navdušil z igralsko zasedbo, s svojim glasom pa je še posebno očarala Viktorija Bencik Emeršič. Poleg nje v glavnih vlogah nastopajo: Primož Pirnat, Jožef Ropoša, Jana Zupančič, Mirjam Korbar Žlajpah, Jurij Drevenšek, Tina Potočnik, Tanja Dimitrievska, Boris Kerč, Karin Komljanec, Nika Rozman, Domen Valič, Maja Boh Hočevar, Jure Kopušar in Tomislav Tomšič. Nastopajoče je na odru z igranjem v živo spremljal tudi izvrsten sedemčlanski band. Režija in scenografija muzikala sta delo Diega de Breeja, dialoge je prevedla Alja Predan, pesmi pa Milan Dekleva. Glasbeni vodja in korepetitor je Jože Šalej, dramaturginja Eva Mahkovic, kostume pa je ustvaril Leo Kulaš. Za koreografijo je poskrbel Branko Potočan, za govor Maja Cerar, za svetlobo pa Andrej Koležnik.
 
Nastopajoči so za prikazano poželi dolgotrajen aplavz občinstva, med katerim je sedelo ogromno znanih obrazov. Kaj njih najbolj spravlja ob živce, pa si poglejte v videoprispevku!

Ženske na robu živčnega zloma - 1

Dve uri trajajoč muzikal Ženske na robu živčnega zloma je navdušil z igralsko zasedbo, pohvale za glasbeni del pa si zasluži tudi sedemčlanski band. (Foto: Barbara Čeferin)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
kičibleko 01.05.2013 10:23:29
......lol 24 ur lol .....
Več komentarjev