VIDEO: Tinkara Kovač podprla Jessico Jagec

Mlada oblikovalka Jessica Jagec, ki je lani slovensko modno javnost presenetila s prvo hologramsko modno revijo 3D v Sloveniji, je predstavila svojo pomladno-poletno kolekcijo 2013, na kateri je pela tudi Tinkara Kovač.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Jessica Jagec je pomladno-poletno kolekcijo 2013 predstavila na modno-glasbenem dogodku, pri katerem ji je pomagala izjemna glasbenica Tinkara Kovač. Dogodek je bil prava poslastica, saj je navdušil modne navdušence in privabil pevkine oboževalce, ki so bili hkrati priča predstavitvi dela novega albuma Rastemo.

Mlada oblikovalka navdih za ustvarjanje čudovitih krpic ponavadi črpa iz zgodovine, najraje iz baroka in rokokoja. Tokrat se je usmerila v futurizem in konstruktivizem. S kreacijami cilja na fatalne ženske, ki se ne bojijo svoje ženstvenosti in z veseljem kažejo svojo silhueto v strukturiranih in hkrati padajočih materialih, ki plapolajoče ovijajo in igrivo razkrivajo telo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
Ana Novak 20.12.2012 09:40:48
Tinkara, odlična si!!! Želimo ti še veliko dobrega ustvarjanja!!!1
concord 20.12.2012 20:00:33
Ustvarjanja? Od kdaj pa to? Ima ona sploh kakšno svojo avtorsko pesem? Ali pa so prav vse plagiati? Ali kot se temu strokovno ustvarjalno/umetniško reče ... "priredbe".
Ana Novak 21.12.2012 12:28:00
con-cord =ustvarjalni plagiat samega sebe, ki nima ne imena ne priimka:)
Več komentarjev