Vili Resnik minimalke zamenjal za bermudke

Kljub zasedenosti si bo vzel čas za dopust

Vili Resnik bo letos na počitnice odšel malce kasneje kot običajno. Na morje se bo namreč odpravil šele v drugi polovici avgusta. Izbiro lokacije pa bo prepustil svoji Tamari.

Vili Resnik

Vili je še lani prisegal na minimalke, zdaj pa jih je zamenjal za daljše bermudke. (Foto: osebni arhiv)

Glasbenik Vili Resnik bo letos po osmih letih zamenjal svojo počitniško destinacijo. Otok Pag, kateremu je bil zvest celih osem let, bo nadomestila lokacija bližje Sloveniji.

Vili Resnik

Letos bo moral dopust še malce počakati. (Foto: osebni arhiv)

"Avgusta vse vikende veliko nastopam, vožnje tja in nazaj so bile res prenaporne. Enkrat sem moral s Paga v Mursko Soboto in še isto noč nazaj. Tako ne gre več. Kam bomo šli letos, še ne vem. Izbiro prepuščam Tamari. Letos bo naš dopust poznejši kot običajno, saj gremo šele v drugi polovici avgusta. Tako nekako vsaj računamo ...“ nam je zaupal priljubljeni pevec.

Je pa Vili, odkar ima majhnega otroka, kar precej otovorjen, ko gre na plažo. "Zadnja štiri leta vzamem s seboj mojo najmlajšo hčerko Manjo, kanglico, rokavčke, lopatke, brisače ... Vsekakor ne smejo manjkati krema z zaščitnim faktorjem in očala. Da se res odmaknem in odklopim pa še MP3 predvajalnik s kako prijetno glasbo (npr. Il Divo). Ko grem v vodo, pa si obvezno nataknem plavalna očala. Se kar nabere, ampak za vse to poskrbi moja Tamara in je vsako jutro vse napravljeno v torbi za na plažo,“ svoje življenjske sopotnice ne more prehvaliti Vili.

In kakšen je njegov počitniški vsakdan? "Naš dopustniški dan je čisto običajen, nič kaj poseben. Vsako jutro nekje zunaj spijemo kavo, potem pojemo zajtrk, nato pa gremo na plažo. Po kosilu sledi popoldanski počitek (običajno si ga privoščiva samo midva z Manjo), potem pa znova kopanje. Zvečer po večerji gremo malce ven, če smo pri volji, če ne, pa se razvajamo in crkljamo. Največkrat večere preživljamo v družbi prijateljev, pečemo na žaru in se imamo zelo fino, saj ne potrebujemo ne vem kaj ... samo dobro voljo ...“ zaključuje Vili.

Vili Resnik

Na plažo Vili zadnja leta tovori veliko stvari. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
 
greer 01.07.2011 21:37:27
končno objava nekoga na 24 ur...za kerga sem ze slisu.... Ok...vili gor...vili dol.... subjektivno mi je legenda...vsaj nekdo na sceni, k je za spremembo od ostalih deluje..skromen...iskren...posten.... pa se ne buziira na vsaki prireditvi...vili resnik legenda:)
 
jazpavem 01.07.2011 10:40:28
»Vse prepušča Tamari« - izbiro lokacije, kanglice, lopatke, rokavčkov, glasbe, vsebino novinarskega prispevka, popoln nadzor ali avtorstvo nad njegovim facebook profilom – Tamara ga pooseblja. Kako naj ta ubogi Palček Smuk (Resnik) še dokaže, da ji je zvest (ha,ha) in pokoren, pa zamenja še minimalke za bermudke! Ja kaj mu pa preostane drugega, a da ga Baba Slon zalima?
 
toothpick 01.07.2011 09:46:20
njanez43
01.07.2011, 06:52
-10

Ena najbolj dolgočasnih stvari v življenju je morje. Tisto prekleto ležanje na plaži in branje knjige ali buljenje v morje, človek bi bruhal. Zato se ga moraš zvečer naliti, da sploh lahko preneseš vse to morsko sranje in da ne umreš od dolgčasa!


Si se mogoče kdaj vprašal koliko procentov Zemlje prekriva morje? V morju je toliko življenja, da si misliti ne moreš. Drugič, "če boš imel priložnost, oz. če se ne boš nalil od dolgčasja vzami masko ( če znaš plavat seveda) in poglej pod vodo, pa boš videl, da ni niti malo dolgčas, pa se lahko naučiš ribe lovit, pa na koncu jih spečeš na žurki itd....
uživancija
 
unja1.m 01.07.2011 08:21:36
ma že pred 30 leti si me moril...
 
paparazzo 01.07.2011 08:00:48
ja pa res.....kje so slike??? včeraj so bile..
 
iogr 01.07.2011 07:15:59
koga to briga
 
njanez43 01.07.2011 06:52:05
Ena najbolj dolgočasnih stvari v življenju je morje. Tisto prekleto ležanje na plaži in branje knjige ali buljenje v morje, človek bi bruhal. Zato se ga moraš zvečer naliti, da sploh lahko preneseš vse to morsko sranje in da ne umreš od dolgčasa!
Buco - 01.07.2011 01:49:45
poptvjofci, mene pa zanima, kje v članku je slika ki v izložbi "reklamira" članek? že pri večih "reklamah" članka sem opazil, da slike potem v samem članku ni? a nas to mal za nos pa to?
Ofca1A 30.06.2011 22:55:04
Men se tut on zdi ful vredu človek!! Hehe otroc,...nekateri se še rodil niste ko so furali Pop design ,.....
pipimachen 30.06.2011 21:57:58
Kdo???
Več komentarjev