VIDEO: Svojega partnerja pocrklja vsak dan

Voditeljice Tanje Postružnik Koren ljubezen ne vodi samo v oddaji, ampak je valentinovo iz posebnega razloga velik del njenega življenja. V simpatičnem posnetku poglejte, kaj vam z ekipo Ljubezni po domače želi na ta metuljčkov poln dan.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Tanja Postružnik Koren - 2

"Partnerstvo je delo dan za dnem," meni simpatična Tanja Postružnik Koren. (Foto: Miro Majcen)

Simpatične voditeljice oddaje Ljubezen po domače Tanje Postružnik Koren ljubezen ne vodi samo v oddaji, ampak tudi v osebnem življenju. Kot nam je zaupala v intervjuju, so njena velika ljubezen hribi, a tudi njen dom je poln ljubezni.

Tanja Postružnik Koren (Ljubezen po domače)

"Partnerstvo je delo dan za dnem," meni voditeljica oddaje Ljubezen po domače. (Foto: POP TV)

Valentinovo je bilo del njenega življenja, že ko je bila majhna: "Valentinovo je lep praznik, zanj sem izvedela v osnovni šoli, ko sta se na ta dan na Bledu poročila moja starša. Tako me spomini vedno ponesejo v tisti čas in jima ob valentinovem vedno čestitam, saj je bila to posebna poroka in super doživetje tudi zame. Jaz iz tega dneva ne delam kakšne posebne scene, sploh pa ne v materialnem smislu. Mi je pa lepo, ko mi moj osnovnošolec, ki se o prazniku uči pri angleščini, domov prinese voščilnico s srčki."

Spoznajte osem svežih obrazov najbolj romantične oddaje Ljubezen po domače.

A kakšnih posebnih želja okoli dneva zaljubljencev nima, kot pravi sama, je zdravje, veselje ter to, da se imajo radi, dovolj. Svojega partnerja pa pocrklja vsak dan: "Vsak dan je kaj, kar preseneti, razveseli, partnerstvo je delo dan za dnem! Bit' nežen, hvaležen ... " simpatično pripomni ter doda, da je pravo darilo tisto, ko partner ve, kaj si želi: "Darilo mora biti všeč tistemu, ki mu je namenjeno, ne pa tistemu, ki ga izbira! On točno ve, kaj bi jaz, v bistvu ve še prej, preden sama izrečem ... To so doživetja, izleti v neznano in kak športni pripomoček," še doda za konec.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
BŠK 15.02.2018 22:42:30
Tanja, kako si postala tako nerazpoznavna? Škoda, da si se pokreljala in prodala legendarno Ford Fiesta IV Upam, da te ne bo rja požrla, brez zamere
Več komentarjev