'Za najdaljšo noč v letu si upajte več'

V teh dneh zagotovo naletite na vprašanje, kje boste preživeli silvestrovo. Mi smo se pogovarjali z modno oblikovalko Nino Šušnjara in vizažistko Majo Šušnjara, ki sta nam dali tudi nekaj koristnih nasvetov glede izbire oblačil za najdaljšo noč v letu.

Nina in Maja Šušnjara - 2

Prepustite se modnim nasvetom Nine in Maje Šušnjara. (Foto: Mimi Antolović)

Sestri Nina in Maja Šušnjara sta se odločili, da ustvarita individualne delavnice ličenja in modnega svetovanja, na katerih se boste lahko naučili vseh lepotnih trikov in boste v koraku z modo. Med drugim sta nam dali tudi nekaj koristnih nasvetov, v kakšnih oblačilih preživeti najdaljšo noč v letu.

"Pod imenom "Workshop" sva združili znanje in strast do svojega dela in v sklopu tega izvajava individualne delavnice ličenja in modnega svetovanja. Vsaki ženski želiva ponuditi možnost, da je tudi na tem področju samozavestna. "Workshop" je primeren za vse ženske. Tako za tiste, ki jim je to področje še novo, in tudi za tiste, ki si želijo le nadgradnje svojega stila. Na ta način želiva področje svojega dela približati širšemu krogu ljudi in poudariti, da je vsaka ženska s pravim znanjem lahko videti kot dekle z naslovnice," sta povedali sestri Šušnjara.

Pogovarjali smo se z uspešno modno oblikovalko Nino Šušnjara, ki nam je dala nekaj nasvetov pri izbiri oblačil za najdaljšo noč v letu.

Maja Šušnjara

Maja pri ličenju svetuje drznost. (Foto: osebni arhiv)

Kakšne barve, kroji oblačil so letos moderni in primerni za najdaljšo noč v letu?

"To je pravzaprav odvisno od tega, kakšne zabave se udeležite. Ampak v vsakem primeru predlagam nekaj malo drugačnega, kot ste vajeni čez leto. Za kakšne bolj družabne in javne zabave predlagam metalik barve, črnino, belo ali pa rdečo, ki je vedno zelo fatalna in usodna barva. Vsekakor pa si upajte več za najdaljšo noč v letu."

Kaj pa večna črnina? Je še vedno modna?

"Črnina je vedno 'in'. Pri črnini je hvaležno prav to, da lahko različne črne tkanine in materiale kombiniramo med sabo. In prav to si lahko privošči samo ta barva."

Kaj svetujete za silvestrovanje na prostem in v zaprtem prostoru? Kakšna oblačila so najbolj praktična in hkrati modna?

Za silvestrovanje na prostem predlagam plastenje oblačil. Na primer: spodnja majica, topel pulover, jakna in čez kakšen brezrokavnik iz umetnega krzna. Tako se lahko z oblačili prilagodimo prostoru, v katerem se nahajamo. V zaprtem prostoru, pa tudi če ste v ožjem krogu prijateljev, oblecite kakšno posebno koktajl obleko.

Nina Šušnjara - 1

Nina meni, da s črnino ne morete zgrešiti. (Foto: Mimi Antolović)

Kaj pa nakit, čevlji?

"Če se z družbo, s katero praznujete, dogovorite, da boste v novo leto vstopili "s stilom", predlagam kar visoke pete in modne dodatke, ki naj bodo zanimivi. Če boste pa v sproščeni "izdaji", pa oblecite tisto, v čemer vam je udobno, in vse skupaj za zabavo nadgradite z močnim, po možnosti svetlečim dodatkom. Tako bo vaš "outfit" definitivno kontrasten in zanimiv."

Nina Šušnjara - 3

Nina svetuje, da si za najdaljšo noč v letu upate več. (Foto: Mimi Antolović)

S kakšnimi vprašanji se stranke k vam največkrat zatečejo v tem času?

"Največkrat potrebujejo nasvet prav pri izbiri obleke in pa tudi samem svetovanju. Za takšne dogodke pride prav mala črna obleka, ki jo v omenjeni situaciji nadgradimo s kovinskimi, svetlečimi in malo bolj dramatičnimi detajli."

Maja nam je zaupala, kakšna ličila priporoča letos za silvestrovo.

"Za najdaljšo noč v letu pri ličenju predlagam drznost ... To je priložnost za bleščice, umetne trepalnice, rdečo šminko in še kaj, česar ob običajnih večerih ne moremo nositi."

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
pingvinislo5 24.12.2012 19:05:51
a ni najdaljša noč velika noč? traja namreč kar 24 ur......
Več komentarjev