Barve odkrivajo, kakšen seks imajo ženske najraje

Ste se kdaj vprašali, katera je vaša najljubša barva? Če niste prepričani, je najbolje, da odprete garderobno omaro ali se razgledate po sobi in stanovanju. Barve marsikdaj odkrijejo značaj ženske in tudi to, kakšen seks ji je najbolj všeč.

par na obali

Ženske v rdečem so pri seksu prave tigrice. (Foto: Thinkstock)

Rdeča
V postelji so strastne tigrice, igrive, dinamične, samozavestne in strastne. V seksu uživajo na najrazličnejše načine. Rade so predmet poželenja in všeč jim je, če partner začuti njihovo moč in energijo.
Rumena
Njen spolni nagon je zelo zapleten, istočasno pa tudi precej prilagodljiv. Rada ima prevladujoče in možate moške, ki pri seksu prevladujejo v vseh pogledih.
Roza
Ženske, ki obožujejo takšno barvo, so pri seksu pogosto razigrane, obnašajo pa se malce nezrelo. Rade izzivajo in obljubljajo precej več, kot so pripravljene potem partnerju ponuditi in dati.
Vijolična
Vedno imajo rade vse pod kontrolo, všeč so jim preprostejše in rutinske igrice v postelji. Ženske v vijoličnem so bolj obsedene same s sabo in s svojimi užitki, za partnerjeve želje in potrebe pa jim ni kaj dosti mar.

strasten seks

Barve veliko govorijo o nas, pri čemer seks ni nobena izjema. (Foto: Thinkstock)

Zelena
Njihov pristop k seksu je nežen, svež in nepokvarjen. Spolne odnose vse življenje doživljajo na podoben način kot takrat, ko so bile na sveže zaljubljene. Ženske, ki obožujejo zeleno barvo, niso nagnjene k prevaram.
Oranžna
Seks mora biti poln domišljije. Predigra jim je enako pomembna kot sam spolni akt. Orgazmov ne doživijo prav pogosto, zato pa toliko bolj uživajo med samim osvajanjem in spogledovanjem z moškim.
Črna
Rade imajo izzive, užitke in nepričakovane situacije. Obnašajo se po svoji presoji, upoštevajo svoje seksualne želje. Ko zabredejo v stresne situacije, je seks zadnja stvar, ki bi jim prišla na misel.
Rjava
Takšne ženske so tople, čutne ter spoštujejo partnerjeve želje in potrebe. To so romantične duše, ki uživajo med osvajanjem, med seksom pa partnerju na uho zelo rade šepnejo besedici "ljubim te".
Siva
Zelo so neodločne, toge, težko jih je vzburiti. Seks zanje predstavlja zadovoljevanje partnerjevih potreb, obenem pa jim služi tudi za spočetje novih družinskih članov.

seks

Užitki so na prvem mestu. (Foto: Thinkstock)

Modra
Ženske v modrem veljajo za odlične partnerice v seksu. So pozorne in čustvene, ljubezen in seks pa uvrščajo med umetnost. So zveste partnerice, ki veliko dajejo in tudi veliko pričakujejo.
Bela
Takšne ženske menijo, da je seks nekaj zelo zasebnega in skrivnostnega. S partnerjem gredo v posteljo najraje v temi, kar pomeni, da niso pripravljene na nobene spolne igrice, ki bi popestrile njuno spolno življenje.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 39
BLACKhotCAT 28.12.2012 12:50:04
bolj butaste novice pa še ne
LO LE KI
phihihihihihihih
Več komentarjev