FOTO in VIDEO: 'Latino barbika' ženske poziva k popravkom, sama jih je imela kar 25!

27-letna Venezuelka Aleira Avendano je najbolj razvpita Latinoameričanka, znana po svojih ekscesnem spreminjanju telesa, saj je imela v devetih letih kar 25 lepotnih operacij. Da je dosegla "popolno" postavo, so jih odstranili tudi nekaj reber, sama pa trdi, da bi morala iti pod nož vsaka ženska, ki se želi polepšati.

 

 

A photo posted by (@aleiraoficial_sexy) on

Največkrat lepotno operirana Latinoameričanka, 27-letna Venezuelka Aleira Avendano, je priznala, da je zasvojena z lepotnimi operacijami. S preoblikovanjem same sebe je začela pri osemnajstih, a je povedala, da je po nekaj operacijah, ko je imela občutek, da ni "bistvenih sprememb", začela z bolj ekstremnimi posegi.

Aleira pa ima nekaj povedati tudi o zvezdniških imenih. Victorio Beckham je enem od novejših intervjujev označila za "nerelevantno", pri Beyonce ji niso všeč njeni lasje, Nicki Minaj se ji zdi "prostaška in nizkotna", je pa pohvalila Kim Kardashian, ki se ji zdi "avtentična in naravna".

 

A video posted by (@aleiraoficial_sexy) on


Latino barbika, kot jo nekateri imenujejo, pa praktično nima več telesnega dela, ki ga ne bi tako ali drugače preoblikovala. "Imela sem tisoč operacij, prsi, liposukcije, injekcije v zadnjico, popravke nosu, ustnic, zamenjali so mi zobe, popravili so mi brado, vrat, boke, odstranili so mi rebra, da je moja postava bolj podobna peščeni uri," je povedala. Sicer pa je lepotica, ki tehta 62 kilogramov, tudi priznala, da je šla kar po vrsti, od glave do pete, pas pa ima tako ozek, da ga lahko objame z dlanema.

 

 

A photo posted by(@aleiraoficial_sexy) on

"Vsaka ženska bi morala na lepotne operacije, če želi izgledati bolje. To krepko dvigne samozavest in vedno izgleda dobro. Kritizirajo me zgolj ženske, ki si tega ne morejo privoščiti. Živimo v svetu, kjer lahko vsak naredi spremembe na svojem telesu. Sem v iskanju popolnosti in ji pridem bliže z vsako naslednjo operacijo. Želim biti seksi in popolnoma čudaška, v vsakem pomenu besede. Nekateri moški me žalijo, če imajo zraven svoje punce ali žene, če pa so sami, se radi fotografirajo z menoj in mi govorijo, kako čudovita sem," je povedala 27-letnica.

Oglejte si jo na fotografijah z Instagrama, kjer ima preko 836 tisoč sledilcev!
 

 

A photo posted by (@aleiraoficial_sexy) on

 

A photo posted by (@aleiraoficial_sexy) on

 

A photo posted by (@aleiraoficial_sexy) on

 

A video posted by (@aleiraoficial_sexy) on

 

A photo posted by (@aleiraoficial_sexy) on

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 51
Našvasan__zob 24.07.2017 10:02:10
Morš met res nizko samopodobo če se grez 25x popravt... tole je jasen znak psihoze in depresije, nakonc bo končala sama na štriku...
Več komentarjev