’Internetno spodnje perilo' rešitev za zveze na daljavo?

Znani proizvajalec spolnih pripomočkov je razvil moško in žensko spodnje perilo, ki se ga dobesedno priključi na svetovni splet. Zaradi posebne tehnologije lahko oseba čuti dražljaj, ki ji ga je iz povsem drugega konca sveta poslal partner.

Fundawear - 2

Oddaljena ljubimca se lahko ''dotikata'' s pomočjo majhnih vibratorjev v spodnjem perilu in aplikacije, ki se naloži na pametni telefon. (Foto: YouTube)

Komplet Fundawear so izdelali pri Durex Australia, sestavljajo pa ga moške in ženske spodnjice, nedrček in spletna aplikacija, zaradi katere vse skupaj deluje. Fundawear, ki ga snovalci imenujejo tudi ’’prihodnost predigre’’, omogoča, da se lahko ljubimci, ki jih omejuje razdalja, dotikajo, dražijo in dodobra popestrijo svoj običajni pogovor preko Skypa.

Računalnik - 4

Oddaljena ljubimca se lahko ''dotikata'' s pomočjo majhnih vibratorjev v spodnjem perilu in aplikacije, ki se naloži na pametni telefon. (Foto: Thinkstock)

V ta namen so objavili tudi videoposnetek, na katerem se moški ukvarja s prsmi svoje izvoljenke. ’’Imam občutek, kot da se me dotikaš,’’ pravi gospodična. Vsaka košarica modrčka je opremljena s petimi vibracijskimi napravami, ki so podobne tistim v mobilnih telefonih, šest pa je nameščenih v spodnjicah. Njihovo tresenje naj bi bilo vsaj nekoliko podobno občutku dotika.

Podobnih tehnoloških igračk obstaja kar nekaj. Google Play je lani septembra predstavil Vibease, majhen vibrator, na katerega je naložena aplikacija, ki omogoča pošiljanje tekstovnih sporočil in slik.

Zanimiv je tudi komplet LovePalz, ki vsebuje dve napravi, ena spominja na vagino (po grški boginji se imenuje Hera), druga pa ima falično obliko (imenuje se Zevs). Obe napravi, ki se povežeta na splet, ’’začutita medsebojno gibanje in se dopolnjujeta’’.

Na MIT so izumili jakno, poimenovano Like-A-Hug, ki se vsakič, ko ’’nositelj’’ na Facebooku dobi gumb ’’like’’, napihne in tako človeka ’’objame’’. Nekaj podobnega so iznašli tudi Britanci, katerih posebna majica lahko meri jakost objema, temperaturo kože in srčni utrip.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
hotchilipoper 28.04.2013 08:12:09
Ni ga čez stari sistem
Več komentarjev