Kakšen bo moški v postelji?

Preden se ženske z moškim odpravijo v posteljo, se seveda sprašujejo, kaj lahko od njega pričakujejo. Strokovnjaki predstavnicam nežnejšega spola svetujejo, naj opazujejo, kako jih moški prime za roko, kako se obnaša v družbi, kako je.

strasten seks

Tisti, ki med poljubljanjem objame žensko glavo, je strasten ljubimec. (Foto: Thinkstock)

Kako jé?
Najboljši ljubimci so hedonisti. Moški, ki imajo apetit in jedo z užitkom, so po navadi tudi dobri ljubimci in lomilci ženskih src ter imajo velik libido. Če bo za mizo z veseljem pokusil tudi nove eksotične jedi, potem lahko ženske od njega v spalnici pričakujejo tudi spolne položaje iz starodavne Kamasutre.

par v postelji

Kaj je tisto, kar naredi pravega moškega v postelji? (Foto: Thinkstock)

Kako govori?
Če moški govori monotono, njegov obraz pa je kot okamnel, bo najverjetneje dolgočasen tudi v postelji. Človek, ki med govorjenjem ves čas gestikulira z rokami, je poln življenja in strasti. Če lahko to strast pokaže tudi med rjuhami, potem gre za vrhunskega ljubimca.

Obnašanje v družbi
Prepričljiv in odprt moški, ki je rad v družbi, bo najverjetneje tudi v postelji deloval komunikativno. Seks z njim bo prijeten in sproščen.

Kako sedi?
Če sedi obrnjen proti vam in mu ni mar za druga dekleta, se lahko kmalu nadejate romantičnih trenutkov. Bolj kot je osredotočen na vas, bolj se vam bo posvetil tudi v intimnih trenutkih.

Kako vas drži za roko?
Če moški prime žensko roko in svoje prste preplete z njenimi, je zelo erotičen. Če se dotakne vsakega delčka roke, s tem pokaže, da se želi čustveno povezati. Tisti moški, ki le prislonijo svojo dlan ob dlan ženske, po navadi v postelji ne poskrbijo za kakšna večja presenečenja.

zaljubljenca

Prijazen v družbi, sproščen v postelji. (Foto: Thinkstock)

Kako se poljublja?
Moški, ki na prvem zmenku ženske ne zasuje s francoskimi poljubi, ne bo hitel niti s seksom, ponudi pa lahko dolgo in strastno predigro. Tisti, ki med poljubljanjem z rokami objemajo glavo svoje partnerice, so romantični in strastni ljubimci.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 43
 
Joker3 07.06.2013 16:19:08
To se da ugotoviti samo med seksom.
ančka30 10.06.2013 11:00:33
Ja in če dober pr,v,z sexom,je tudi v druggem dober,čene pa......
Več komentarjev